Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την 7th Kavala Air/Sea Show που θα διεξαχθεί για ακόμα μία χρονιά φέτος στο τέλος του Ιουνίου.

 

 

Ελικόπτερα Aπάτσι, Χιούι, Aegean Hawk, αλλά και το F-16 “Ζευς” (F-16 Demo Team) της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και πολλά άλλα θα γεμίσουν τον ουρανό της Καβάλας στο πλαίσιο της «7th Kavala Air/Sea Show».

Η διεθνής διοργάνωση προγραμματίζεται να διεξαχθεί το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου 2018. Πρόκειται για ένα ετήσιο θέαμα αεροπορικών και ναυτικών επιδείξεων κάθε κατηγορίας, δωρεάν στο κοινό, εμπρός από το παραλιακό μέτωπο της Καβάλας, με κέντρο το λιμάνι «Απόστολος Παύλος». Σε ένα «φυσικό θέατρο» που δημιουργεί το ανάγλυφο της περιοχής, ο Ουρανός και η Θάλασσα μέχρι το νησί της Θάσου.

 

Την παρουσίαση θα αναλάβουν για ακόμη μια χρονιά η Έμυ Καμπουρίδου και ο Γιάννης Σερβετάς. Το πλήθος των παράλληλων δράσεων όπως η παιδική και η εμπορική ζώνη, εκθέσεις τεχνολογίας κι επιστήμης, στατική έκθεση ελικοπτέρων στο κέντρο της πόλης, συναυλίες και διαγωνισμοί, μαζί με δεκάδες Café / bar και εστιατόρια, Luna Park κ.α που προσφέρει μια σύγχρονη πόλη, ψυχαγωγούν το κοινό κάθε ηλικίας όλες τις ώρες του 24ώρου.

Η Αεροπορική επίδειξη «2nd Pageo Flying Day» προγραμματίζεται να διεξαχθεί στην περιοχή κόλπου Νέας Περάμου Καβάλας – Αμμόλοφοι, σε μία περιοχή υψηλού κάλλους και τουριστικού ενδιαφέροντος μόλις 18χλμ από το κέντρο της Καβάλας, την 01η Ιουλίου 2018, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Δείτε το βίντεο – πρόσκληση από τη «7th Kavala Air/Sea Show»:

Λεπτομερές Πληροφοριακό Υλικό μέσω σάιτ www.kavala-airshow.com

LEAVE A REPLY