ΠΝ - «ADRION 2019»

Στην Πολυεθνική Άσκηση «ADRION 2019» που διοργανώθηκε από τη Διοίκηση Ναυτικού του Μαυροβουνίου στην Αδριατική συμμετείχε το Πολεμικό Ναυτικό

 

 

 

Με την πυραυλάκατο ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ, μια κινητή μονάδα από το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) και Eπιτελείς από το Αρχηγείο Στόλου, συμμετείχε το Πολεμικό Ναυτικό στην πολυεθνική Άσκηση «ΑDRION 2019» που πραγματοποιήθηκε από Τρίτη 18 έως Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΓΕΝ: Η «ΑDRION 2019» διοργανώθηκε από τη Διοίκηση Ναυτικού του Μαυροβουνίου και διεξήχθη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Μπάρ και Τίβατ στην Αδριατική, με σκοπό την εξάσκηση στην αντιμετώπιση προκλήσεων ασφάλειας καθώς και την προαγωγή και την ενίσχυση της συνεργασίας, αλληλοκατανόησης και βελτίωσης της διαλειτουργικότητας μεταξύ των Ναυτικών της Αδριατικής – Ιόνιας Πρωτοβουλίας.

Η Άσκηση διεξήχθη σε τέσσερις φάσεις με συμμετοχή μέσων και προσωπικού από την Αλβανία, Ελλάδα, Ιταλία, Κροατία, Μαυροβούνιο και Σλοβενία και περιελάμβανε Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών (DV Day) στην οποία παρέστη, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, ο Υπαρχηγός του Αρχηγείου Στόλου Υποναύαρχος Ι. Δρυμούσης ΠΝ.

ΠΝ - «ADRION 2019»

ΠΝ - «ADRION 2019»

ΠΝ - «ADRION 2019»

ΠΝ - «ADRION 2019»

ΠΝ - «ADRION 2019»

ΠΝ - «ADRION 2019»

LEAVE A REPLY