Προσφυγικό, Βίτσας

Οι Ένοπλες Δυνάμεις απο την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το προσφυγικό σηκώνουν βάρος που δεν τους ανήκει και οδηγεί σε οικονομική αιμορραγία.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις εκτελούν εντολές. Αυτή είναι μια γενική αρχή γνωστή σε όλους.

Το ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν καταφέρει να βγάλουν ασπροπρόσωπη την πολιτεία σε θέματα που δεν είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε η αποστολή τους είναι επίσης γνωστό και σε όσους δεν ήταν έγινε κατανοητό ειδικά τους τελευταίους μήνες όταν ξαφνικά οι Ένοπλες Δυνάμεις υποχρεώθηκαν να ετοιμάσουν υποδομές, τρέχοντας την τελευταία στιγμή χωρίς δική τους ευθύνη, για να υποδεχτούν χιλιάδες πρόσφυγες.

Για να επιτελέσουν όμως και αυτά τα καθήκοντα ή και γενικότερα οποιαδήποτε καθήκοντα οι Ένοπλες Δυνάμεις και γενικότερα ο κρατικός μηχανισμός χρειάζονται μέσα. Που για το προσφυγικό μεταφράζονται κυρίως σε χρήματα που θα αγοράσουν καύσιμα για τα μηχανήματα, υλικά, κτλ απο την στιγμή που τα στελέχη δεν έχουν να κερδίσουν ούτε ένα cent του ευρώ απο την προσφορά τους.

Τα χρήματα αυτά λοιπόν φαίνεται πως δεν έχουν τέλος και συνεχώς το σχετικό κονδύλι πρέπει να αυξάνεται. Η πιο πρόσφατη ενίσχυση του κωδικού του ειδικού φορέα 11-590 για τις δαπάνες μεταναστευτικών ροών έγινε στις 3 Ιανουαρίου κατα σχεδόν 21 εκ ευρώ.

proypologismow-3

Ένα ποσό το οποίο φυσικά θα εξαφανιστεί σε χρόνο μηδέν. Για να καταλάβει κανείς τα κόστη που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ΕΔ αρκεί να σκεφτεί πως μόνο το Πολεμικό Ναυτικό, μόνο για τις δομές που έχει στην Αττική, μόνο για την διατροφή των προσφύγων – μεταναστών και μόνο για 20 ημέρες θα δώσει κοντά ένα εκατομμύριο ευρώ.

polemiko-naftiko-sitish

SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

1 COMMENT

  1. […] Τα χρήματα αυτά λοιπόν φαίνεται πως δεν έχουν τέλος και συνεχώς το σχετικό κονδύλι πρέπει να αυξάνεται. Η πιο πρόσφατη ενίσχυση του κωδικού του ειδικού φορέα 11-590 για τις δαπάνες μεταναστευτικών ροών έγινε στις 3 Ιανουαρίου κατα σχεδόν 21 εκ ευρώ, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας ArmyNow.Net.  […]

LEAVE A REPLY