Πολιτικό παιχνίδι κάνουν στην Αλβανία με επίθεση κατα της Ελλάδας. Ο «αλβανικός αετός»  παίρνει νέες διαστάσεις μετα τα όσα λέει Αλβανός βουλευτής.

Ο Πάνος Καμμένος δέχεται τα «πυρά» Αλβανού βουλευτή που έχει εξαπολύσει  μέσω …facebook επίθεση κατά της χώρας και του υπουργού υποστηρίζοντας σε μια χειμαρρώδη ανάρτηση του πως η Ελλάδα κακώς ασχολείται με το θέμα που έχει προκαλέσει σάλο. Είναι βέβαιο πως θα υπάρξει απάντηση ενω μένει να δούμε πως θα την αντιμετωπίσει πρώτα απο όλους η αλβανική κυβέρνηση.

Μεταξύ άλλων κατηγορεί την χώρα ότι: «Για πολλοστή φορά, το ελληνικό ρατσιστικό κράτος παίρνει τέτοια ακραία μέτρα εναντίον των πολιτών του, χωρίς να σέβεται τις βασικές ελευθερίες που προβλέπονται όχι μόνο από τις ευρωπαϊκές και τις διεθνείς συμβάσεις, αλλά και από την εσωτερική του νομοθεσία. Οι Αρχές του υπουργείου Άμυνας, δεν είχαν κανένα λόγο να θεωρήσουν επικίνδυνο, το σχηματισμό του συμβόλου του αετού από τους νεοσύλλεκτους αλβανικής καταγωγής. Είναι σαν οι αλβανικές αρχές να λαμβάνουν μέτρα εναντίον δεκάδων ελληνικών σημαιών, οι οποίες έχουν αναρτηθεί παντού σε σπίτια Αλβανών υπηκόων, κυρίως στην νότια περιοχή της χώρας…».

Με ειρωνία σε ότι αφορά τον Πάνο Καμμένο γράφει: «Κατανοώ την δύσκολη πολιτική θέση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έχει πάρει την εκλογική κατρακύλα, αυτό όμως δεν δικαιολογεί τις κινήσεις του σε βάρος των αμοιβαίων σχέσεων ανάμεσα σε δύο γείτονες, με σκοπό την εκπλήρωση προσωπικών του στόχων».

Θυμίζουμε οτι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1 είχε δηλώσει πως τα κρούσματα των «αλβανικών αετών»: «Είναι κάτι το οποίο περιλαμβάνεται σε μια προσπάθεια που γίνεται από τον αλβανικό εθνικισμό να προκαλέσει τις σχέσεις με την Ελλάδα. Μετά τις ανακοινώσεις του Ράμα και τις προσπάθειες αναβίωσης θεμάτων όπως το τσάμικο»

Ο Πύρο Λουτάϊ που έγραψε την επίμαχη ανάρτηση είναι βουλευτής του αλβανικού σοσιαλιστικού κόμματος .

LEAVE A REPLY