ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΕΘΑ

Ποια είναι τα «σκληρά» μέτρα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εθιμοτυπικού χαρακτήρα με οποία αντιδρούμε στην κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών!

 

Κάποιοι μας «δουλεύουν» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Εν μέσω Δεκαπενταύγουστου κάποιοι αποφάσισαν μέσω συγκεκριμένου μέσου να διαρρεύσουν την «συγκλονιστική» και «βαρύγδουπη» είδηση ότι η Ελλάδα αναστέλλει τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μέχρι …νεωτέρας με την Τουρκία.

Την ώρα που στην Τουρκία είναι σε κατάσταση πανικού λόγω της οικονομικής κρίσης, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προσπαθεί να μας πείσει ότι παίρνει «σκληρά» μέτρα κατά της Τουρκίας λόγω της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, 166 μέρες μετά!!!

Η αναστολή μάλιστα των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης σύμφωνα με το «επίκαιρο» πάντα υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είναι τόσο σοβαρή ώστε αναστέλλονται δράσεις χαμηλής σημασίας κι όχι φυσικά το σύνολο των ΜΟΕ.

Κάτι που αν γίνει πραγματικά, η αναστολή των ΜΟΕ, θα είναι μια πολύ σοβαρή απόφαση και δεν θα ανακοινωθεί από τα «φερέφωνα» του υπουργού.

Δεν γνωρίζουμε τις σχέσεις Καμμένου – Κοτζιά αλλά στο υπουργείο Εξωτερικών σύμφωνα με όσα ξέρουμε γέλασαν με τις ανακοινώσεις περί αναστολής ΜΟΕ.

Μήπως τελικά κάποιος από το γραφείο του Πρωθυπουργού θα πρέπει να πάρει στα σοβαρά τα θέματα της άμυνας και να μην τα αφήνει να γίνονται παιχνιδάκι.

 

LEAVE A REPLY