Ερωτηματικό

Οι απόστρατοι της Άρτας με μια φορτισμένη ανακοίνωση τους μιλάνε για την συνάντηση που είχαν με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ

Με τον τίτλο :«Επεισοδιακή συνάντηση, με το εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, Βουλευτή Βασίλη Κικίλια», το παράρτημα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στο Ν. Άρτης σε ανάρτηση του περιγραφει την συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος και δυο μέλη της Ε.Α.Α.Σ./Παρ. Άρτας στα γραφεία της ΝΟΔΕ Άρτας, με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, βουλευτή Βασίλη Κικίλια.

Όπως καταγγέλουν οι ίδιοι ο βουλευτής σε συζήτηση που είχαν για την απόφαση του ΣτΕ απάντησε λέγοντας πως έχουν κόψει λεφτά  και απο την σύνταξη του πατέρα του ο οποίος είναι εκπαιδευτικός και πως η χώρα δεν έχει λεφτά. Παραδέχτηκε όμως το πρόβλημα στις συντάξεις χηρειας που κόβονται.

Η κουβέντα μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση του παραρτήματoς κόπηκε απότομα και με ένταση.

Απο την πλευρά του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. που είναι άγνωστο αν έχει ενημερωθεί για την ανακοίνωση του παραρτηματος της Άρτας δεν έχει υπάρξει ως τώρα κάποια αντίδραση ενω μέχρι πριν λίγες ώρες ο ίδιος περιόδευε στην Ναύπακτο.

Στο facebook απο την άλλη οπου οι απόστρατοι έχουν επίσης κοινοποιήσει την σχετική ανακοίνωση τους με τις καταγγελίες τους οι αντιδράσεις είναι πάντως μοιρασμένες και πέρα απο όσους τα βάζουν με την Ν.Δ. δεν λείπουν ούτε αυτοί που αμφισβητούν την ακρίβεια στην περιγραφή της συνάντησης ούτε όσοι με την ευκαιρία καταγγέλουν πως δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση και για την στάση της κυβέρνησης στην απόφαση του ΣτΕ ανοίγοντας έτσι νέα πεδία αντιπαράθεσης.

 

SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY