Απόστρατοι: Μπορούν, και κυρίως πρέπει, να δεχτούν άνθρωποι που πλήρωσαν εισφορές, που εργάστηκαν χωρίς υπερωρίες, που ταλαιπωρήθηκαν αυτοί και οι οικογένειες τους, κτλ να βρίσκονται συνέχεια, κάθε μέρα σε χειρότερη μοίρα από την προηγούμενη μέρα;

Η υπομονή τέλειωσε λένε οι Απόστρατοι που διεκδικούν την ζωή που πλήρωσαν με τις εισφορές τους για τους ίδιους, την ζωή που δικαιούνται οι συναδέλφοι τους και το μέλλον που ονειρεύονται για τα παιδιά τους.

Φυσικά και την σιγουρία που αξίζουν οι οικογένειες τους και κυρίως οι χήρες που έχει στοχοποιήσει η κυβέρνηση.

Η πληγή από τις αμέτρητες υποσχέσεις που αποδείχτηκαν λόγια του αέρα δεν κλείνει και κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν ξέρει οτι οι Απόστρατοι σταθερά μιλούν για τον ομφάλιο λώρο που τους συνδέει με τους εν ενεργεία συναδέλφους τους και για τους οποίους επίσης θα είναι παρόντες σε σειρά κινητοποιήσεων.

Όπως άλλωστε και για τις χήρες, όχι μόνο των στρατιωτικών και των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά για όλες τις γυναίκες που αφήνει χωρίς αξιοπρέπεια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που κόβει από τις χήρες τα λίγα ψίχουλα της σύνταξης χηρείας.

Για αυτό άλλωστε και οι γυναίκες που σηκώνουν στην πλάτη τους τον αγώνα για να αλλάξει ο άκαρδος νόμος θα βρεθούν επίσης στην Αθήνα

XHRES

Οι Απόστρατοι λοιπόν όπως έκαναν και στα προηγούμενα μνημόνια έτσι και τώρα στο 4ο και πιο σκληρό Μνημόνιο αφήνουν τον καναπέ και τις επόμενες ημέρες ξεκινούν μπαράζ κινητοποιήσεων για τα ειδικά μισθολόγια και για το γενικό καλό.

Σε ανακοίνωση του το συντονιστικό αναφέρει:

1.-Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων καλεί τα Μέλη των τριών Ενώσεων Αποστράτων να λάβουν μέρος στις ακόλουθες κινητοποιήσεις που θα γίνουν στα πλαίσια της ψήφισης του νέου Μνημονίου και των αντιδράσεων κατά του ασφαλιστικού νόμου :

α.-Την Τετάρτη 17η Μαϊου και ώρα 17.00 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας.

β.-Την Πέμπτη 18η Μαϊου και ώρα 20.30 στην Πλατεία Συντάγματος σε καθιστική διαμαρτυρία κατά την ψήφιση του νέου Μνημονίου από την Βουλή των Ελλήνων.

γ.-Την Τρίτη 30η Μαϊου και ώρα 17.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος κατά του άρθρου 12 του ν.4387/16 που αφορά τις συντάξεις χηρείας.

δ.-Την Παρασκευή 2α Ιουνίου και ώρα 08.30 έξω από το ΣτΕ κατά την εκδίκαση της προσφυγής μας κατά των διοικητικών πράξεων του Ν.4387/16.

2.-Η αθρόα συμμετοχή θα δείξει ότι δεν παραδινόμαστε σε παράλογες απαιτήσεις και ότι ο αγώνας μας θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα μέχρι την δικαίωσή μας.

Αντιστράτηγος .ε.α. Β. Ροζής Πρόεδρος ΕΑΑΣ

Υποστράτηγος ε.α. Ι.Δεβούρος Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΣ

Αντιναύαρχος Π.Ν. ε.α.Σπ.Περβαινάς Πρόεδρος ΕΑΑΝ και του Συντονιστικού

Αντιπλοίαρχος (Ε)Π.Ν.ε.α.Γρ.Γεωργακόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΝ

Αντιπτέραρχος (Ι) Π.Α. ε.α. Σ.Καββούρης Πρόεδρος ΕΑΑΑ

Αντισμήναρχος (Ρ) Π.Α.ε.α. Ι.Κρανιάς Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΑ

LEAVE A REPLY