Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής

Απόστρατοι: Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) άρπαξε την ευκαιρία μαζί με το ευχαριστώ στον Α/ΓΕΣ να βάλει κάποια νέα αιτήματα στο τραπέζι.

Η δημιουργία των γραφείων αποστράτων στα νοσοκομεία είναι καλοδεχούμενη από την ΕΑΑΣ. Υπάρχουν όμως και άλλα ζητήματα που περιμένουν λύση .

Οι Απόστρατοι, σχολιάζοντας την απόφαση του Α/ΓΕΣ κάνουν λόγο μάλιστα για μια καίρια και άμεση εξέλιξη της συνάντησης που είχε πραγματοποιήσει το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ., την 20η Μαρτίου 2017, με τον  Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, όπου -μεταξύ των διαφόρων θεμάτων-, είχε τεθεί από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατου  η πρόθεσή του για τη δημιουργία γραφείου αποστράτων στα στρατιωτικά νοσοκομεία.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙΑπόστρατοι: Ποια πρωτοβουλία πήρε το ΓΕΣ


Τώρα που ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ έχει πλέον ανακοινώσει τη δημιουργία Γραφείων Μέριμνας Αποστράτων που οργανώθηκαν και λειτουργούν ήδη σε νοσοκομεία του Στρατού Ξηράς (401 ΓΣΝΑ στην Αθήνα, 404 ΓΣΝ στη Λάρισα και 424 ΓΣΝΕ στη Θεσσαλονίκη) οι Απόστρατοι απευθύνουν «κάλεσμα» στον Α/ΓΕΣ για να προχωρήσουν γοργά και άλλα ζητήματα.

Ο σκοπός των γραφείων- που στεγάζονται σε χώρους εντός των νοσοκομείων- είναι όπως έγινε γνωστό η παροχή διευκολύνσεων στα εν αποστρατεία στελέχη, ώστε να καθιστούν ευκολότερη την προσέγγιση στις υγειονομικές υπηρεσίες.

Για αυτά τα γραφεία η ΕΑΑΣ λέει:  ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ τον κ. Αρχηγό του ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή για την ενέργεια αυτή. Ενέργεια που υποδηλώνει την ειλικρινή του και αμέριστη συμπαράσταση σε θέματα των αποστράτων, και με νόημα το ΔΣ της ΕΑΑΣ συμπληρώνει σε ανακοίνωση που υπογράφει για το Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. ο πρόεδρος της Αντιστράτηγος ε.α. Βασίλειος Ροζής: Ευελπιστούμε ότι σε ανάλογο πνεύμα ειλικρινούς συνεργασίας και διαθέσεως, θα υπάρξει συνέχεια και σε άλλα απλά θέματα παροχών προς τους αποστράτους και τις ορφανικές οικογένειες των εκλιπόντων συναδέλφων, όπως στις Στρατιωτικές Λέσχες και άλλα αρμοδιότητας του.

LEAVE A REPLY