Έτριβε τα μάτια του ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΑΑΣ όταν είδε οτι οι απόστρατοι στην περιφέρεια στριμώχνονται σε 10 τ.μ. χωρίς καν τουαλέτα!

Να λοιπόν που οι εκλογές μπορούν να έχουν και απτά αποτελέσματα και μάλιστα πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Η περιοδεία του υποψήφιου προέδρου της ΕΑΑΣ, Αντιστράτηγου ε.α Βασίλειου Ροζή,αποκάλυψε μια απίστευτη κατάσταση που βιώνουν δεκάδες απόστρατοι οι οποίοι καλούνται να στριμωχτούν σε ένα γραφείο με εμβαδόν 10 τετραγωνικά μέτρα και μάλιστα …χωρίς τουαλέτα.

Αυτό ίσως και να εξηγεί γιατί οι φωτογραφίες που ανέβασε στην ιστοσελίδα του το τοπικό παράρτημα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στην Πρέβεζα δείχνουν ή τον έναν πάνω στον άλλο στους εσωτερικούς χώρους ή τους απόστρατους να προτιμούν τους εξωτερικούς χώρους παρά το κρύο.

Η ανάρτηση της ΕΑΑΣ / Πρέβεζας τα λέει όλα « Σοκαρισμένος από τον χώρο που στεγάζεται το παράρτημα της ΕΑΑΣ Πρέβεζας, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΑΑΣ. Αντγος ε.α. Βασίλειος Ροζής. Η φράση “Μια εικόνα, ίσον χίλιες λέξεις” ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που είδε (χώρος 10τ.μ. χωρίς τουαλέτα)».

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΑΑΣ έδειξε πάντως να πιστεύει πως μπορεί εύκολα να λυθεί το θέμα. Όπως χαρακτηριστικά είπε δεν έχει νόημα για το ποιος έχει την ευθύνη και γιατί αλλά αυτό που επείγει είναι τώρα να βρεθεί αξιοπρεπής λύση.

«Άμεσα μετά τις εκλογές είπε ότι το παράρτημα θα στεγασθεί σε χώρο αντάξιο της αξιοπρέπειας των μελών του και τις ΕΑΑΣ και ότι υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις για να ανταποκριθεί η ΕΑΑΣ» αναφέρει το παράρτημα.

Αν πάντως ένας τρίτος επιχειρήσει να σχολιάσει την κατάσταση δεν μπορεί παρα να πεί πως είναι άξιο απορίας πώς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας που έχει «προικήσει» περιφέρειες και περιφέρειες, δήμους και δήμους ανα την επικράτεια με ακίνητα δεν έχει μεριμνήσει να λαμβάνει κάποια αντισταθμιστικά ωφελήματα για παράδειγμα για γραφεία των αποστράτων του ή για αίθουσες ψυχαγωγίας των παιδιών των στελεχών κτλ

LEAVE A REPLY