μικρή νεφέλη

Δείτε τις νοσηρές αναρτήσεις στο facebook του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου  που ξεπέρασαν κάθε όριο απανθρωπιάς και χυδαιότητας.

 

 

 

Ξεπερνώντας κάθε όριο απανθρωπιάς και σε μια αρρωστημένη επίδειξη “επαναστατικότητας προς το σύστημα”, αφού κατέκρινε όσους βοηθούν οικονομικά συνανθρώπους τους να αντιμετωπίσουν πρόβλημα υγείας, δε δίστασε να γράψει:  ‘’καλύτερα να ψοφήσει το παιδί από καρκίνο με τέτοια σκουπίδια γονείς…..’’  .

Δείτε τις αναρτήσεις του στην προσωπική του σελίδα στο facebook :

«Πάσχει το παιδί σου από κάποια αρρώστια? Δεν έχεις λεφτά να το θεραπεύσεις? Ας πρόσεχες αγαπούλα, τράβα να πεις το παραπονεμένο δραματάκι σου στον Υπουργό Υγείας ο οποίος τρώει τα φράγκα των ταμείων σε κόκες και πουτάνες. Αυτό μου έλειπε τώρα να τσοντάρω για τα γαμησιάτικα των καθαρμάτων που ψηφίζετε. Ψόφος σε όλους σας ανεξαιρέτως»,

«Χωρίς την ελάχιστη αναστολή ή ενοχή, καλύτερα να ψοφήσει το παιδί από καρκίνο παρά να ζήσει με τέτοια σκουπίδια για γονείς και σε τέτοιο βόθρο σαν τα κάτω Βλακάνια, εκεί όπου οι ηλίθιοι χειροκροτούν τους δήμιους τους και μετά εκλιπαρούν για κάνα φράγκο μπας και έχουν να πληρώσουν την κάσα στην κηδεία τους. Στο μουνί μου το προβληματάκι σας λέμε, είστε άξιοι της μοίρας σας».

μικρή Νεφέλη

 

μικρή Νεφέλη

Γι’αυτόν, οι χιλιάδες συνάνθρωποί μας που προστρέχουν να δώσουν από το υστέρημά τους ό,τι μπορούν ώστε να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, είναι “ηλίθιοι” και πρέπει να πεθάνουν όλοι τους. Και κάθε γονέας ο οποίος ζει ένα τέτοιο δράμα είναι “σκουπίδι” και του αξίζει να πεθάνει το παιδί του.

Για όσους δεν ξέρουν ποιος είναι ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου :

Σπούδασε τέχνες στο St. Martins (Αγγλία). Μάλλον το “σύστημα” που κατηγορεί, του επέτρεψε να έχει την οικονομική άνεση να σπουδάσει στην Αγγλία τη στιγμή που κάποιοι που δίνουν τον οβολό τους για να βοηθούν συνανθρώπους τους με προβλήματα υγείας   πιθανόν να μην έχουν να πληρώσουν το ρεύμα.

Πριν 2 περίπου δεκαετίες, μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στα ΜΜΕ, ο καλλιτέχνης αυτός μεταμορφώθηκε γρήγορα σε αρτίστας, για να καταλήξει διάσημος σε επίπεδο  τηλεστάρ, τη χρυση εποχή της τηλεόρασης, βγάζοντας λεφτά από το “σύστημα” που τώρα κατηγορεί.

Δηλώνει ζωγράφος, μουσικός, κινηματογραφιστής, σχεδιαστής κοστουμιών και σκηνικών, φωτογράφος, δημοσιογράφος και ότι αυτά είναι μόνο ελάχιστα από τα ταλέντα του.

Ο τύπος αυτός, αφού έγινε celebrity τη χρυσή εποχή που έπεφταν λεφτά με τη σέσουλα σε όλο αυτό το κύκλωμα στο οποίο συμμετείχε, τώρα σηκώνει το δάκτυλο παραδίδοντας μαθήματα επαναστατικότητας ενδεδυμένα με εξευτελιστικές εκφράσεις απανθρωπιάς.

Δείτε ένα απόσπασμα από το fame story όπου συμμετείχε πριν πολλά χρόνια, τη χρυσή εποχή των καλοπληρωμένων “σκουπιδιών”, για να θυμηθείτε ποιός είναι ή για τους νεότερους για να μάθουν :

https://www.youtube.com/watch?v=H9enaLQa0gE

 

Μοιραστείτε το

LEAVE A REPLY