Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του  Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, Αρχηγού της Ελ.ΑΣ στη συγκέντρωση των ενστόλων στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσία του σχολιάστηκε θετικά από τους συνδικαλιστές αστυνομικούς αλλά και από πολλούς άλλους. Η παρουσία του συνδυάστηκε με την εκδήλωση του ενδιαφέροντος του για τις συνθήκες εργασίας των αστυνομικών που έχουν αναλάβει το έργο της ασφαλείας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Η σύντομη συνομιλία του με τους συνδικαλιστές αστυνομικούς έδωσε και το στίγμα της στήριξης του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ από την ηγεσία της στα θέματα που ταλανίζουν τους αστυνομικούς. Η όλη εικόνα του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ δείχνει και τονίζει το συναδελφικό κλίμα ενότητας στην Αστυνομία, κάτι που πρέπει να παραδειγματίσει και άλλους Κλάδους. Η εμπιστοσύνη στην ηγεσία είναι και η ενότητα είναι σημαντικός παράγοντας προόδου για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Αυτά πρέπει να αποτελούν μαθήματα για κάποιους νεόκοπους συνδικαλιστές που βασίζονται στους αποκλεισμούς και τις αντιπαραθέσεις. Τόσο η ΠΟΑΣΥ όσο και η ΠΟΑΞΙΑ έχουν περάσει από πολλές δύσκολες καταστάσεις αλλά είναι υγιής η σχέση τους και με τους συναδέλφους τους και με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
Μοιραστείτε το
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY