ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΒΡΟΣ

Δείτε το μήνυμα που έστειλε σε όλους τους Έλληνες ανήμερα στα γενέθλιά του ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, από τον Έβρο.

 

 

«Είμαστε παντού για την Πατρίδα!» Με αυτά τα λόγια και μια εντυπωσιακή φωτογραφία όπου ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής είναι πλαισιωμένος από εκατοντάδες Εθνοφύλακες και προσωπικό του Στρατού Ξηράς, επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά του και να στείλει το δικό του μήνυμα από τον ακριτικό Έβρο που βρίσκεται προκειμένου να παρακολουθήσει την ΤΑΜΣ «ΜΗΝΩΤΑΚΗΣ»  που διεξάγεται στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018».

Με το μήνυμα αυτό ο Αρχηγός ΓΕΣ δηλώνει ότι η παρουσία του Στρατού Ξηράς σε όλη την Ελλάδα είναι ισχυρή και αποτρεπτική. Η ανάρτηση έγινε από τον προσωπικό λογαριασμό του Α/ΓΕΣ στο facebook και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε αποδεκτή θετικά από εκατοντάδες πολίτες σε όλη τη χώρα.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ σήμερα βρισκόταν στο Δέλτα του Έβρου όπου παρακολούθησε την ΤΑΜΣ «ΜΗΝΩΤΑΚΗΣ», ενώ χθες βρισκόταν στη Θάσο για την ΤΑΜΣ «ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ», που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018».

 

LEAVE A REPLY