Απόστρατος βίαζε

Στη δημοσιότητα δόθηκε από τον εισαγγελέα η φωτογραφία και το όνομα του απόστρατου Ταξίαρχου που συνελήφθη επ’ αυτοφόρω να βιάζει την ανιψιά του με νοητική στέρηση

 

Εμβρόντητη έμεινε η τοπική κοινωνία στο Μενίδι από την είδηση πως απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη επ’ αυτοφόρω να βιάζει συγγενικό του πρόσωπο.

Με εντολή εισαγγελέα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του.

Πατέρας και παππούς ο ίδιος, δεν σεβάστηκε τίποτα και επιτέθηκε σεξουαλικά σε 30χρονη με βαριά νοητική υστέρηση, με την οποία τον συνδέει συγγενική σχέση.

Ο 70χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφόρω και αμέσως του πέρασαν χειροπέδες.

Πρόκειται για τον 70χρονο Παναγιώτη Λουμάκο, απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος ήταν και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στο Μενίδι.
 

Συνελήφθη στις 30 Απριλίου στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, κατηγορούμενος για βιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ: Απόστρατος κατηγορείται ότι βίαζε 34χρονη ανιψιά του με νοητική υστέρηση

Η αστυνομία αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του με εισαγγελική διάταξη προκειμένου αν έχει διαπράξει κι άλλους βιασμούς, τα θύματα να τον αναγνωρίσουν.
 
 

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Παναγιώτη Λουμάκου, του Αντωνίου και της Αμαλίας, γεννηθέντα την 20-3-1947 στο Νεοχώρι Λακωνίας, έχει χρονική διάρκεια μέχρι 15-11-2017 και σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478020 του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 
 

SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY