Το βίντεο που ανήρτησε η ΕΕ είχε φόντο πανέμορφα ελληνικά τοπία, όχι όσα τραβήξαμε οκτώ χρόνια τώρα και θα συνεχίζουμε αν δεν αλλάξουμε μυαλά.

 

 

Προφανώς και οι «κουτόφραγκοι» μας έπιασαν Κώτσο και μας δουλεύουν από πάνω κάνοντας χαβαλέ μαζί μας. Απόδειξη; Το βίντεο που ανέρτησε χθές η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με αφορμή το κρίσιμο Eurogroup που θα αποφασίσει το κλείσιμο του τρίτου προγράμματος και την έξοδο από τα μνημόνια.

Επί οκτώ 8 συνεχόμενα χρόνια οι Ευρωπαίοι φίλοι μας, τσάκισαν έναν ολόκληρο λαό, φτωχοποίησαν μεγάλα τμήματα του, διαλύθηκε η κοινωνική συνοχή της χώρας, ρήμαξαν τομείς όπως υγεία και παιδεία, τσάκισαν κάθε εργασιακό δικαίωμα και μας έβαλαν να ξεπουλήσουμε τα πάντα και όλα αυτά χρεώνοντάς μας κοντά στα 270 δισεκατομμύρια και άλλα τόσα για να σώσουμε τα «ευγενή» ιδρύματα που λέγονται Τράπεζες.

Κατέστρεψαν πολιτικές καριέρες και εξαφάνισαν κόμματα, και άλλα τα έφεραν από την αφάνεια στην εξουσία και άλλους τους έβαλε από τα σπίτια τους στη Βουλή. Έγινε επάγγελμα η πολιτική κωλοτούμπα και η υποτέλεια σε κάθε ξένο παράγοντα. Και η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού τώρα μπαίνει στην τελική και πιο κρίσιμη φάση.

Και όλα τα παραπάνω φυσικά είχαν τις επιπτώσεις και στις Ένοπλες Δυνάμεις που οκτώ χρόνια δεν πέρασαν απλά δύσκολα αλλά έμειναν πίσω, πολύ πίσω, ενώ τα στελέχη τους βιώνουν την ίδια δυσβάσταχτη κατάσταση με τους υπόλοιπους συνεχίζοντας όμως με αυταπάρνηση το έργο της Άμυνας και της ασφάλειας της χώρας και του αξιόμαχου. Όσον αφορά τις συντάξεις των απόστρατων, το «τσεκούρι» που ετοιμάζεται αφορά κυρίως αυτούς ως «δείγμα αναγνώρισης» της υπηρεσίας τους.

Τα ΕΑΣ ρημαγμένα, τα μαχητικά στα όρια τους και επί ένα χρόνο να ασχολούμαστε πως θα τα αναβαθμίσουμε για να μη τα πετάξουμε, το Πολεμικό Ναυτικό να παρακαλάει να πάρει καμιά φρεγάτα ενώ οι ελλείψεις στο στρατό ξηράς δεν είναι και λίγες.

Τα ίδια χρόνια που πέρασαν η Τουρκία του Ερντογάν στην κυριολεξία σάρωνε στην αμυντική βιομηχανία κατασκευάζοντας δικά της μη επανδρωμένα, τεθωρακισμένα, μπήκε στο πρόγραμμα αγοράς 100 F-35 κ.α..

Για να λέμε όλες τις αλήθειες οι ξένοι βρήκαν ιδιαίτερα πρόσφορο έδαφος στην Ελλάδα για να κάνουν τα πειράματά τους. Η ασυδοσία και η διαφθορά είχε τρυπώσει σε κάθε πτυχή της ελληνικής κοινωνίας. Και για να μη γελιόμαστε ο τομέας των ΕΔ αποτελούσε και αυτός όπως και οι υπόλοιποι έναν τομέα κυρίως στα εξοπλιστικά που ορισμένοι έκαναν πάρτι με τα χρήματα του ελληνικού λαού.

Οι ξένοι παράγοντες νιώθουν περήφανοι γιατί τελικά κατάφεραν και υπόταξαν τον ανυπότακτο ελληνικό λαό που δεν είχε μυαλό τόσα χρόνια και νόμιζε ότι κορόιδευε τους κουτόφραγκους.

«Μετά από 8 χρόνια προγραμμάτων, η Ελλάδα βρίσκεται στο δρόμο της ανάκαμψης, ανάπτυξη & θέσεις εργασίας επιστρέφουν & θα μπορέσει σύντομα να σταθεί στα πόδια της» επισημαίνει στο βίντεο που ανήρτησε η ΕΕ με φόντο κυρίως τα πανέμορφα ελληνικά τοπία και όχι όσα τραβήξαμε οκτώ χρόνια τώρα.

Δεν ξέρουμε πόσο γρήγορα κι αν θα καταφέρουμε να απεξαρτηθούμε από τον έλεγχο των ξένων. Σίγουρα όμως είναι στο χέρι μας να ανασυγκροτηθούμε και να περάσουμε στην αντεπίθεση για να εμποδίσουμε όσο μπορούμε να κάνουν άλλοι κουμάντο στη χώρα μας. Αυτό προϋποθέτει όμως συσπείρωση και αλληλεγγύη όχι διχασμούς και αλληλοσπαραγμούς. Τα έχουμε καταφέρει ξανά ως λαός. Ας πάμε επιτέλους μπροστά αφήνοντας πίσω τα βαρίδια που μαζεύτηκαν πολλά όλα τα προηγούμενα χρόνια.

 

 

LEAVE A REPLY