Το Δ’ Σώμα Στρατού «σφραγίζει» τον Έβρο από κάθε πιθανή απειλή. Και μάλιστα σε χρόνους ρεκόρ που μετρήθηκαν και αξιολογήθηκαν με άριστα αποτελέσματα.

Το ΓΕΣ «πυροβολεί» στα social media με αυξανόμενη συχνότητα και… ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο πως ο Έβρος αποτελεί «κάστρο» που έχει σφραγιστεί και κατα συνέπεια όποιος έχει σκέψεις που είναι κόντρα στην καλή γειτονία που επιδιώκει η Ελλάδα θα πρέπει μάλλον να το ξανασκεφτεί.

Δ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ Δ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ

Όπως αναφέρει το ΓΕΣ: Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης το Δ΄Σώμα Στρατού, με την 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, εκτέλεσε άσκηση εξάλειψης αεροπρογεφυρώματος στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού, στον Έβρο.

Δ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ

Επιπρόσθετα, ενεργοποιήθηκαν και αξιολογήθηκαν, με άριστα αποτελέσματα αποτελέσματα, τα Τμήματα Χρονικών Ετοιμοτήτων της Ταξιαρχίας.

Μοιραστείτε το
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY