Στρατιωτικοί, Υγεία, Κράνος

Δ’ Σώμα Στρατού : Για ακόμα μία φορά οι Ένοπλες Δυνάμεις θα παίξουν τον ρόλο του Εθνικού Συστήματος Υγείας φορτώνοντας το προσωπικό τους με επιπλέον καθήκοντα στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς.

 

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά με την υγειονομική περίθαλψη των κατοίκων της μεθορίου.

Δεν είναι μόνο το απαράδεκτο φαινόμενο με τις ατελείωτες αεροδιακομιδες που επιβαρύνουν απίστευτα και το προσωπικό και τα ιπτάμενα μέσα.

Ούτε η μόνιμη παραχώρηση πολύτιμου προσωπικού σε νοσοκομεία όλης της χώρας τα οποία θα έπρεπε να στελεχώνει το υπουργείο Υγείας.

Ούτε και η στελέχωση ιατρείων με οπλίτες θητείας που στο πλαίσιο της εκπλήρωσης των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων κάνουν το αγροτικό τους.

Η βεβαιότητα ότι η Υγεία είναι στην εντατική προκύπτει από το ότι ο Στρατός αναλαμβάνει και να στέλνει κλιμάκια σε τακτικότατες πλέον αποστολές για εξετάσεις στους κατοίκους της χώρας.
 

Την Τρίτη 9 Μαΐου ιατρικό κλιμάκιο, με ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται από τις 10:00 έως τις 13:00 στο Κοινοτικό Κατάστημα Άνω Καρυοφύτου για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το ερώτημα αν είναι δυνατόν η τόσο σημαντική Ξάνθη να είναι υγειονομικά γυμνή προφανώς δεν θα απαντηθεί όπως και το πώς είναι δυνατόν να χρειάζονται εκατομμύρια για αεροδιακομιδές κάθε χρόνο, και αποστολές γιατρών με πλοία στα νησιά κάθε τρείς και λίγο.
 

LEAVE A REPLY