Σοκ έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Σουφλίου μετά την αυτοκτονία του 33χρονου ΕΠΟΠ Λοχία.

 

 

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Σουφλίου, αλλά και οι συνάδελφοι του 33χρονου ΕΠΟΠ Λοχία που έβαλε τέρμα σήμερα στη ζωή του, για αδιευκρίνιστη αιτία.

Ο 33χρονος απαγχονίστηκε στο σπίτι των πεθερικών του στη Γιαννούλη Σουφλίου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον εντόπισε η σύζυγός του. Άμεσα στο σημείο της τραγωδίας έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να κάνουν προσπάθειες για να επαναφέρουν στη ζωή τον 33χρονο. Προσπάθειες για επαναφορά έκαναν και οι γιατροί του κέντρου υγείας Σουφλίου, όμως ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε από το κοντινό του περιβάλλον μετά το συμβάν, πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί και έναν εξαιρετικό στρατιωτικό ο οποίος δεν είχε δώσει αφορμή ποτέ να σχολιαστεί αρνητικά. Ήταν ένας πολύ καλός οικογενειάρχης ο οποίος ζούσε στην περιοχή με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του, για την ανατροφή των οποίων είχε πάρει μάλιστα δύο 9μηνες άδειες ανατροφής τέκνων σε διάστημα τριών χρόνων. Τα αίτια που τον οδήγησαν να αυτοκτονήσει ερευνώνται, καθώς όλοι έχουν μείνει άφωνοι με το τραγικό τέλος που έβαλε στη ζωή του.

 

LEAVE A REPLY