ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος «EDEX 2018»

Οκτώ ελληνικές εταιρείες στην διεθνή έκθεση Αμυντικού Υλικού Egypt Defence Exhibition (EDEX), στο Κάιρο

 

Με τη συμμετοχή 8 ελληνικών εταιρειών συμμετέχει η χώρα μας στην εν εξελίξει διεθνή έκθεση Αμυντικού Υλικού Egypt Defence Exhibition (EDEX) 2018, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος στο Κάιρο, από 3 έως 5 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για τις εταιρείες: Barracuda, ELMON, ΕΑΒ, ΕΑΣ, Intracom Defence Electronics (IDE), ISI Hellas, Miltech Hellas και Theon Sensors. Χθες στο εθνικό περίπτερο ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας κ. Καμμένος υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Abdel Fattah El SISI και τον ενημέρωσε για τις δυνατότητες των ελληνικών εταιρειών που συμμετέχουν στην έκθεση.

Στην έκθεση παρίσταται επίσης ο γενικός διευθυντής της ΓΔΑΕΕ αντιναύαρχος (ε.α.) Κυριάκος Κυριακίδης συνοδευόμενος από κλιμάκιο επιτελών. Στην EDEX 2018 συμμετέχουν συνολικά πάνω από 300 εκθέτες προερχόμενοι από περισσότερες από 80 διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων και 17 εθνικών περιπτέρων μεταξύ των οποίων και της χώρας μας. Την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν πάνω από 10.000 επισκέπτες ειδικοί στον χώρο της ‘Αμυνας, εκπρόσωποι της αμυντικής βιομηχανίας και επίσημες αντιπροσωπείες χωρών από όλο τον κόσμο.