Ουδέτερες ξίφη

Σενάρια για έκτακτες κρίσεις στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, άρχισαν με το τέλος του καλοκαιριού και την αρχή του φθινοπώρου

 

Με το τέλος του καλοκαιριούν άρχισαν ήδη τα σενάρια περί εκτάκτων κρίσεων στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων το φθινόπωρο.

Αν και στην πραγματικότητα ποτέ δεν εγκαταλήφθηκαν, ωστόσο τα σενάρια επιμένουν πως σε δυο περίπου μήνες θα έχουμε κρίσεις στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το δίκτυο των συνεργατών του ArmyNow.net, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αποστρατεία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη και επιλογή του Αρχηγού ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή ως επόμενου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Όσο κι αν προσπαθήσαμε να μάθουμε γιατί οι πληροφοριοδότες του ArmyNow.net επιμένουν για την αναγκαιότητα αυτής της αλλαγής, δεν καταφέραμε να αποσπάσουμε κάτι σημαντικό.

Το μόνο σημείο στο οποίο επέμεναν είναι ότι  οι κρίσεις έχουν αποφασιστεί από την κυβέρνηση και αναμένεται να γίνουν σε δυο μήνες.

Συνεπώς μεταφέρουμε την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη.

SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY