Ράνια Αντωνοπούλου

Η κυβέρνηση επέλεξε να «θυσιάσει» την Ράνια Αντωνοπούλου για να μην δυσαρεστήσει τους ψηφοφόρους της αν και η πλειοψηφία ήταν που  είχε ψηφισεί τον σχετικό νόμο.

Έτσι τώρα στην κυβέρνηση υπάρχουν τουλάχιστον 2 θέσεις κενές και λέμε τουλάχιστον γιατί δεν είναι μόνο οι θέσεις των Ζουράρι και Αντωνοπούλου που πρέπει να καλυφθούν αλλά όπως φαίνεται και ο Γ. Μουζάλας για προσωπικούς λόγους δεν θα συνεχίσει για πολύ στα καθήκοντα του.

Κατα συνέπεια «φουντώνουν» οι φήμες για άμεσο ανασχηματισμό που τελικά ο πρωθυπουργός δεν θα τον κάνει όπως σχεδίαζε αλλά επιβάλλεται από τις συνθήκες να γίνει τώρα.

Και αυτό πλέον ίσως να επηρεάσει και το Υπουργείο Άμυνας αφού για την περίπτωση Μουζάλα ο Δημήτρης Βίτσας θα ήταν ίσως ο πιο «ετοιμοπόλεμος» να τον διαδεχτεί λόγω της εμπειρίας στο θέμα του μεταναστευτικού – προσφυγικού.

Από την άλλη ερωτηματικό παραμένει αν θα θελήσει να παραμείνει στην θέση του και ο νυν ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ο οποίος έχει δηλώσει πως είναι στην διάθεση του πρωθυπουργού να προσφέρει από κάθε θέση.

LEAVE A REPLY