ΕΛΒΟ

Η ΕΛΒΟ πρέπει να είναι στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την ασφάλεια της χώρας και το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, λένε οι εργαζόμενοι.

 

 

Σε κατάληψη του εργοστασίου θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ) την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των Μετόχων που έχει ως θέμα την μεταφορά της έδρας της εταιρείας.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΛΒΟ «οι εργαζόμενοι δεν θα επιτρέψουν να δοθεί η χαριστική βολή στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων.

Η ΕΛΒΟ πρέπει να παραμείνει στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την ασφάλεια της χώρας και το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων».

Αναφερόμενοι στη σημασία των θέσεων εργασίας υπογραμμίζουν ότι οι θέσεις εργασίας σε μία τόσο ζωτικής σημασίας εθνική αμυντική βιομηχανία πρέπει όχι μόνο να διατηρηθούν αλλά και να πολλαπλασιαστούν.

«Οι εργαζόμενοι της ΕΛΒΟ θα παλέψουμε με κάθε τρόπο για την ανατροπή της πολιτικής της Κυβέρνησης που ξεπουλάει και διαλύει την Άμυνα της Χώρας», καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου.SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, onalert.gr, militaire.gr, defence-point.gr, onalert, militaire, defence point, κράνος, kranos, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY