Ευρώ

Μεγάλης κλίμακας είναι η κινητοποίηση των στρατιωτικών για να βοηθήσουν συνάδελφό τους που υπηρετεί στην Ξάνθη και έχασε τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά.


Οι εκκλήσεις για βοήθεια που γίνονται από τους συναδέλφους του είναι συγκινητικές.

 

Την 13 Μαρτίου, εξαιτίας πυρκαγιάς, κατακάηκε η κατοικία συναδέλφου που υπηρετεί σε Μονάδα της Ξάνθης.

Ο συνάδελφος τυγχάνει έγγαμος με ένα τέκνο, με σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας και οπωσδήποτε κατάλληλων συνθηκών διαβίωσης, οι οποίες λόγω της καταστροφής που υπέστη η οικεία, δεν προσφέρονται.

Κατά την κρίση σας λοιπόν, βοηθούμε με όποιον τρόπο μπορούμε…

IBAN: GR 02 0171 9150 0069 1513 0009 433

(Τρ. Πειραιώς, δικαιούχος: Τσιλδεράκης Κωνσταντίνος)

‘Αμεση επίσης ήταν και η ανταπόκριση του ΓΕΣ.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής όταν πληροφορήθηκε το περιστατικό από τον διοικητή του Δ’ ΣΣ Αντιστράτηγο Καμπά, έσπευσε σε βοήθεια.
Πληροφορούμαστε ότι έχει ζητήσει την ανακατασκευή της οικίας του υπαξιωματικού, από την Διμοιρία Κατασκευών της 25ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας.

Ωστόσο τα έξοδα τρέχουν και σίγουρα όσοι έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλον ακόμα και με ένα ευρώ, η βοήθειά τους θα είναι πολύτιμη.

SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY