ΕΠΟΠ

Καθ’ οδόν για τις μονάδες του Στρατού Ξηράς βρίσκονται οι τακτικές μεταθέσεις των ΕΠΟΠ, ενώ μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα ακολουθούν 211 έκτακτες.

 

 

Βγήκαν όπως είχε γράψει την περασμένη εβδομάδα το Armynow.net οι τακτικές μεταθέσεις των ΕΠΟΠ και μέχρι το βράδυ αναμένεται να βρίσκονται σε όλες τις μονάδες. Ωστόσο μετά από αυτές ακολουθούν όπως είχαμε γράψει και οι έκτακτες μεταθέσεις 211 ΕΠΟΠ, με πρωτοβουλία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος ύστερα από τις επισκέψεις που έκανε στις Μονάδες του Στρατού Ξηράς και τις συνομιλίες που είχε σε κάθε μία από αυτές με το προσωπικό τους, ενημερώθηκε ότι υπάρχουν ΕΠΟΠ που βρίσκονται σε μονάδες του νοτιοανατολικού Αιγαίου και του Έβρου για δέκα χρόνια!

Έτσι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βρίσκονται σε ακριτικές μονάδες του νοτιοανατολικού Αιγαίου και του Έβρου και οι 211 έκτακτες μεταθέσεις ΕΠΟΠ, ώστε επιτέλους να απεγκλωβιστούν και να μετατεθούν σε Μονάδες της επιθυμίας τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι φετινές μεταθέσεις καθυστέρησαν σε σχέση με άλλες χρονιές, όμως  για αυτή την καθυστέρηση δεν ευθυνόταν το ΓΕΣ αλλά σχετική ΚΥΑ που υπογράφηκε μόλις τον Φεβρουάριο με αποτέλεσμα αναγκαστικά να πάνε όλα πίσω.

Τώρα όσον αφορά ιστοσελίδες που κόπτονται «τάχα μου δήθεν» για τις μεταθέσεις των ΕΠΟΠ. Θα τους προτείναμε να περιοριστούν στις διαφημίσεις μεταφορικών εταιρειών, καθώς όπως διαπιστώνουμε τελικά το ενδιαφέρον τους έχει πολύ «αγαθά» κίνητρα.

LEAVE A REPLY