Μέρα για τον συνάνθρωπο λοιπόν, ήταν η τελευταία ημέρα του έτους 2017 για την ΕΣΠΕΘ.

 

 

Το καλό παράδειγμα έδωσε για μια ακόμη φορά η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ). Συγκεκριμένα, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεχτήκαμε τηλεφώνημα για ένα 15χρονο κορίτσι που πάσχει από Λευχαιμία τύπου Λεμφοβλαστόματος και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γεννηματά. Ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου! Άμεσα τροφοδοτήσαμε φιάλες αίματος μετά την έκκληση, μέσω της Τράπεζας αίματος που τηρεί η ΕΣΠΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Μέρα για τον συνάνθρωπο λοιπόν, ήταν η τελευταία ημέρα του έτους 2017 για την Ένωση! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος απευθυνόμαστε όχι μόνο στα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ αλλά και στους λοιπούς συναδέλφους και σε όλο τον κόσμο να δώσει αίμα, αποδεικνύοντας κατ’ αυτό τον τρόπο, ότι η ζωή είναι πάνω από όλα τα αγαθά, και φυσικά πάνω από την οικονομική κρίση και τα μνημόνια.

Ειδικότερα αυτές τις άγιες ημέρες, τα συναισθήματα είναι διαφορετικά και οφείλουμε, όπως ευχόμαστε να σκεφτόμαστε αντίστοιχα την υγεία και τον άνθρωπο.

Διαβάστε την επισυναπτόμενη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ μαζί με την ευχαριστήρια επιστολή που λάβαμε, για αυτή την πράξη Αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο!

LEAVE A REPLY