ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΔΑΕΕ ΙΑΠΩΝΙΑ

O Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ Αντιναύαρχος (ε.α.) Κυριάκος Κυριακίδης βρίσκεται στην Ιαπωνία. Τι συζήτησε με τον ομόλογό του.

 

 

Τη διεθνή έκθεση αεροδιαστημικής τεχνολογίας JAPAN INTERNATIONAL AEROSPACE EXHIBITION 2018 TOKYO (JA2018TOKYO) επισκέφθηκε ο Γενικός Διευθυντής Αντιναύαρχος (ε.α.) Κυριάκος Κυριακίδης συνοδευόμενος από επιτελείς της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) κατόπιν πρόσκλησης του ομολόγου του της Ιαπωνικής υπηρεσίας Acquisition, Technology and Logistics Agency (ATLA), κ. Nobuaki Miyama.

Η JA λαμβάνει χώρα στο Τόκιο από 28-30 Νοεμβρίου. Στην έκθεση συμμετέχουν οι κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της αεροδιαστημικής τεχνολογίας. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο Γενικός Διευθυντής παρουσία του Πρέσβη της Ελλάδας στο Τόκιο, κ. Κακιούση, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα περίπτερα των συμμετεχόντων εταιριών. Επιπλέον επισκέφθηκε το ελληνικό περίπτερο το οποίο, υπό τη αιγίδα της ένωσης Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας και Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ), φιλοξενούσε εκτός από τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό, τις εταιρείες ISI, INASCO, Prisma Electronics SA και Theon Sensors.

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΔΑΕΕ ΙΑΠΩΝΙΑ

Στο περιθώριο της έκθεσης, ο Γενικός Διευθυντής, με την παρουσία του Έλληνα Πρέσβη, είχε συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας της Ιαπωνίας κ. Takeshi Iwaya και με τον ομόλογο του της ATLA, κ. Miyama. Κατά τις συναντήσεις αυτές συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΔΑΕΕ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΔΑΕΕ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΔΑΕΕ ΙΑΠΩΝΙΑ

 

LEAVE A REPLY