ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΔΑΕΕ «PARIS AIR SHOW 2019»

Ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ, Αντιναύαρχος ε.α. Κυριάκος Κυριακίδης επισκέφθηκε την Διεθνή Έκθεση Αεροπορίας «Paris Air Show 2019».

 

Τη διεθνή έκθεση Αεροπορίας «Paris Air Show 2019», η οποία διεξάγεται στο Παρίσι από 17 έως 23 Ιουνίου, επισκέφθηκε ο γενικός διευθυντής της ΓΔΑΕΕ, Αντιναύαρχος ε.α. Κυρ. Κυριακίδης, όπου είχε σειρά επαφών με αξιωματούχους των υπουργείων Άμυνας των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας, αρμοδίους διευθύνσεων αμυντικών εξοπλισμών ξένων χωρών και αμυντικών βιομηχανιών.

Συγκεκριμένα ο κ. Κυριακίδης συναντήθηκε με τον υφυπουργό Ναυτικού των ΗΠΑ. Rich. Spencer, τον διευθυντή διεθνών σχέσεων της DGA (διεύθυνση εξοπλισμών της Γαλλίας) στρατηγό Th. Carlier, τον νέο επικεφαλής της SIBAT ( Ισραηλινή διεύθυνση αμυντικών εξοπλισμών) ταξίαρχο ε.α. Yair Kulas, τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή της ROSOBORONEXPORT ( ρωσική αμυντική βιομηχανία ) Sergey Kornev και εκπροσώπους του υπουργείου ‘Αμυνας της Ιαπωνίας με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Περαιτέρω επισκέφθηκε περίπτερα εταιρειών εκθετών.

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΔΑΕΕ «PARIS AIR SHOW 2019»

Στο περιθώριο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της γαλλικής ναυπηγικής εταιρείας Group Naval (κατασκευάστριας των φρεγατών FREMM και BELHARRA), στο Παρίσι.

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΔΑΕΕ «PARIS AIR SHOW 2019»

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των επαφών Ελλάδας -Ιαπωνίας, εξετάζεται η μελλοντική προοπτική συνεργασίας στον τομέα της αεροπυρόσβεσης, μέσω του αμφίβιου αεροσκάφους της ιαπωνικής εταιρείας ShinMaywa Industries Ltd.

LEAVE A REPLY