ΛΕΡΟΣ ΥΝΤΕΛ

Τι λέει σε νέα ανακοίνωση του το ΓΕΝ για τις έρευνες που συνεχίζονται για τη Λέρο και τι οι τελευταίες πληροφορίες για του τρεις βασικούς ύποπτους

 

Άμεσες είναι οι εξελίξεις της κλοπής των όπλων από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου με τις ανακρίσεις όπως λένε οι πληροφορίες να έχουν επικεντρωθεί σε υπόπτους, έναν εν ενεργεία Υπαξιωματικό του ΠΝ ο οποίος μάλιστα  φέρεται να έχει ήδη ομολογήσει και δύο ακόμα απόστρατους.

Παρά το γεγονός όμως ότι σήμερα οι πληροφορίες είναι απανωτές το ΓΕΝ εξέδωσε αργά το απόγευμα ανακοίνωση  στην οποία λέει ότι οι έρευνες συνεχίζονται με «απόλυτη μυστικότητα».

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ:

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού γνωρίζεται ότι οι έρευνες αναφορικά με την υπόθεση της απώλειας στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) από τις αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές αρχές, είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας, συνεχίζεται η προανακριτική διαδικασία.
Το οριστικό αποτέλεσμά της, αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της έρευνας».

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη ανακοίνωση μέσα σε μια ημέρα για το θέμα από το ΓΕΝ, καθώς το πρωί υποχρεώθηκε να διαψεύσει δημοσίευμα το οποίο ανέφερε ότι έχουν κλαπεί 140 νάρκες κατά προσωπικού.

Παρά την ανακοίνωση του ΓΕΝ περί  ερευνών με «απόλυτη μυστικότητα» οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν και μιλάνε για μεταφορά των τριών υπόπτων στη Λέρο με τις Αρχές να έχουν ήδη εξατάσει τα κινητά τους τηλέφωνα όπου βρήκαν πληροφορίες που τους συνδέουν με την υπόθεση.

Οι αρχές λοιπόν όπως φαίνεται δε θα αργήσουν να φτάσουν στην άκρη του νήματος και αυτό που κυρίως θα πρέπει να απαντηθεί είναι ο λόγος της κλοπής του οπλισμού αλλά και που βρίσκονται αυτή τη στιγμή.

LEAVE A REPLY