Βγήκαν από το νοσοκομείο οι πέντε στρατιωτικοί της ΕΛΔΥΚ που τραυματίστηκαν το πρωί στην Κύπρο κατά τη διάρκεια άσκησης όταν ανετράπη ερπυστριοφόρο.

 

Εκτός νοσοκομείου είναι οι πέντε στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ που τραυματίστηκαν το πρωί όταν το ερπυστριοφόρο που επέβαιναν ανετράπη κατά τη διάρκεια της ΤΑΜΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ».

Σε ανακοίνωσή του το ΓΕΣ σημειώνει:

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει σε συνέχεια του περιστατικού του ελαφρού τραυματισμού οπλιτών της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο, ότι οι 5 οπλίτες οι οποίοι διακομίσθηκαν για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους και εξήλθαν του νοσοκομείου. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία και παρακολουθούνται προληπτικά από τον ιατρό της Μονάδας τους. Οι οικείοι τους ενήμεροι σε όλη τη διάρκεια συμβάντος-εξετάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανετράπη ερπυστριοφόρο «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» – Πέντε στρατιώτες τραυματίες

Να σημειωθεί ότι το ερπυστιοφόρο «ΛΕΩΝΙΔΑΣ», λόγω εμπλοκής της δεξιάς ερπύστριας ανετράπει σε παρακείμενο ρέμα. Ωστόσο όμως λόγω του ότι όλοι οι στρατιώτες φορούσαν τις εξαρτήσεις και τα κράνη τους για το λόγο αυτό και οι τραυματισμοί δεν ήταν σοβαροί.

LEAVE A REPLY