ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης έχει γεμίσει οχήματα του αμερικανικού στρατού, τα οποία ξεφορτώθηκαν από ένα θηριώδες μεταφορικό πλοίο.

 

Αμερικανούς στρατιώτες και ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ γέμισε το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, καθώς αναμένεται να συμμετάσχουν σε μια σειρά από ασκήσεις μέσα στο καλοκαίρι που θα διεξαχθούν στα Βαλκάνια.

Όπως μας ενημερώνει η αμερικάνικη πρεσβεία στην Ελλάδα, με σχετικό tweet που κάνει στρατιώτες του 39ου τάγματος μεταφορών του αμερικανικού στρατού βοηθούν στην μετακίνηση περίπου 700 οχημάτων και εξοπλισμού που ξεφορτώθηκαν από πλοίο που ναύλωσαν οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ.

ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Τα οχήματα και το προσωπικό θα πάρουν μέρος στις ασκήσεις Saber Guardian και Decisive Strike που στέλνοντας μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες στην περιοχή.

Αναλυτικά η Saber Guardian είναι άσκηση που διοργανώνει ο ρουμάνικος στρατός ξηράς και αμερικάνικες ένοπλες δυνάμεις και θα διεξαχθεί τον Ιούνιο σε Βουλγαρία, Ουγγαρία και Ρουμανία.

Όσον αφορά την Decisive Strike είναι άσκηση που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στα Σκόπια με συμμετοχή των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων και δυνάμεων από Αλβανία, Βουλγαρία,  Λιθουανία, Μαυροβούνιο.

LEAVE A REPLY