ΥΦΕΘΑ - ΑΣΔΕΝ

Την ΑΣΔΕΝ επισκέφτηκε η ΥΦΕΘΑ συνοδευόμενη από τον Α/ΓΕΣ όπου ενημερώθηκε για το ιδιαιτέρως σημαντικό έργο της και μίλησε στο προσωπικό

 

Στη σημαντικότατη συμβολή της ΑΣΔΕΝ στην αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης, «δείχνοντας παγκοσμίως το κοινωνικό πρόσωπο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων» αναφέρθηκε Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά κατά την επισκεψή της  συνοδευόμενη από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, σήμερα Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η ΥΦΕΘΑ ενημερώθηκε για το ιδιαιτέρως σημαντικό έργο της ΑΣΔΕΝ, η οποία έχει ως περιοχή ευθύνης το Αιγαίο και τα νησιά του, ενώ αποτελεί τη γέφυρα της Κύπρου με τον Ελληνισμό.

Η ΥΦΕΘΑ εξέφρασε την ικανοποίησή της για το έργο που επιτελεί η ΑΣΔΕΝ και επισήμανε τη σπουδαιότητα του συγκεκριμένου Σχηματισμού ως Δύναμη αποτροπής στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ευχήθηκε στο προσωπικό καλές γιορτές, ενώ κατά την ομιλία της τόνισε τα εξής:

«Αγαπητοί Αξιωματικοί, Αγαπητά Στελέχη, εσείς, το έμψυχο υλικό, είστε το δυνατότερο οπλικό σύστημα και ο πολλαπλασιαστής ισχύος της χώρας μας. Συνεχίστε -με τον ίδιο ζήλο- την επαγγελματική πρόοδο και την προσφορά σας στις Ένοπλες Δυνάμεις, ώστε να ατενίζουμε με σιγουριά και αισιοδοξία το μέλλον της Ελλάδας μας. Προσφέρετε σημαντικό εθνικό έργο και νοιώθουμε υπερήφανοι για εσάς. Από την πλευρά μας, ως πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, έχουμε χρέος να σας στηρίζουμε και σας στηρίζουμε, τόσο στην καλύτερη εκτέλεση των υποχρεώσεων και των αποστολών σας, όσο και στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης σας.»

LEAVE A REPLY