ΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στους εορτασμούς του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου στην Κρήτη

Στην Κρήτη βρέθηκε σήμερα η ΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά συμμετέχοντας στους εορτασμούς του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου

 

 

Η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παρέστη σήμερα Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Σούδα, όπου παρακολούθησε την Δοξολογία για τον εορτασμό του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού, Αγίου Νικολάου.

Έπειτα, η ΥΦΕΘΑ μετέβη στον Ναύσταθμο Κρήτης, όπου συμμετείχε στην τελετή εορτασμού του Αγίου Νικολάου ως τιμώμενο πρόσωπο των εορταστικών εκδηλώσεων.

Στο μήνυμα της η ΥΦΕΘΑ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά σημείωσε:

«Χρόνια πολλά στο Πολεμικό και Εμπορικό Ναυτικό και στο Λιμενικό Σώμα. Ο Άγιος Νικόλαος να προστατεύει τους ναυτικούς μας και τις θάλασσές μας. Να σας φυλάει τις ώρες της γαλήνης και τις ώρες της φουρτούνας, να βρίσκεται πάντα στο τιμόνι σας και να ευλογεί τα ταξίδια σας.»

Εν συνεχεία, η ΥΦΕΘΑ κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Ναυτικού.

ΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στους εορτασμούς του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου στην ΚρήτηΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στους εορτασμούς του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου στην ΚρήτηΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στους εορτασμούς του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου στην ΚρήτηΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στους εορτασμούς του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου στην ΚρήτηΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στους εορτασμούς του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου στην ΚρήτηΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στους εορτασμούς του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου στην ΚρήτηΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στους εορτασμούς του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου στην Κρήτη

 

LEAVE A REPLY