ερντογάν

Ίμια: Το κράτος – ταραξίας, για να μην χρησιμοποιήσουμε καμιά βαρύτερη έκφραση, έχει συνηθίσει να μένει ατιμώρητο όταν ρίχνει μαχητικά αεροσκάφη, όταν εισβάλλει σε άλλα κράτη και όταν επιδιώκει να βυθίσει πλοία.

Μιλάμε για την Τουρκία που βγάζει την γλώσσα σε όλο τον πλανήτη προκαλώντας μόνιμα, καταπατώντας κάθε αρχή και παραβιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου. Γιατί ο νταής της γειτονιάς ξέρει καλά πως η επίκληση του διεθνούς δικαίου είναι το “όπλο” του αδυνάμου και για αυτό αδιαφορεί αφού μπορεί να παριστάνει τον δυνατό.


Δείτε και:

Ίμια: Οι Τούρκοι έχουν βάλει στο μάτι τα «βατράχια» του ΠΝ


Οι χλιαρές αντιδράσεις που μοιάζουν σε κάποιες περιπτώσεις να περιγράφουν κάτι σαν λακκούβα στον προφυλακτήρα κατά την διάρκεια παρκαρίσματος σίγουρα τους αφήνουν αδιάφορους.

Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν είναι η γλώσσα της πυγμής και η Αθήνα θα έπρεπε να ζητήσει από όλους όσους βάλλονται από την Τουρκία να συμφωνήσουν σε κυρώσεις που θα την πονέσουν.

Από τις ΗΠΑ, την Ρωσία, την Ευρώπη, τον Αραβικό κόσμο.

Πως όμως θα γίνει αυτό όταν η ελληνική κυβέρνηση και έχει φανεί αναξιόπιστη απέναντι σε όλους αυτούς αλλά  και επέτρεψε πριν λίγο καιρό στον «σουλτάνο» να σουλατσάρει και να προκαλεί στην Θράκη μας;

 

 

LEAVE A REPLY