ΟΥΚ

Η αυξημένη τουρκική προκλητικότητα στα Ίμια δεν είναι τυχαία. Οι Τούρκοι έχουν βάλει σκοπό να ανακαλύψουν τι εννοούσε ο ΥΕΘΑ όταν μίλησε στα «βατράχια» του Π.Ν.

26 Ιανουαρίου 2018. Μια φράση του Πάνου Καμμένου στην ομιλία του για τον εορτασμό των 60 χρόνων από την ίδρυση της Σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών κάνει τους Τούρκους να έχουν εφιάλτες, αφού λίγες ημέρες νωρίτερα έχουν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να προκαλέσουν ένταση με το ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.


Δείτε και:

Ίμια: Οι διεθνείς ταραξίες ποντάρουν στην ατιμωρησία τους


Λέει «θέλω να ξέρετε ότι οι κανόνες εμπλοκής είναι απελευθερωμένοι και ξέρουν καλά ότι όποιος τολμήσει να ανέβει σε ελληνικό έδαφος δεν θα υπάρχει την επόμενη στιγμή», οι Τούρκοι ξέρουν καλά πως τα ατρόμητα «βατράχια» του Π.Ν. ξέρουν πολύ καλά πως να τιμωρούν και πως να τους πιάνουν στον ύπνο και να τους ντροπιάζουν.

Αυτό που δεν ξέρουν είναι πόσο κοντά βρίσκονται στο να αναλάβουν δράση. Και ο μόνος τρόπος να το ανακαλύψουν είναι να προκαλέσουν την τύχη τους με μεμονωμένες ενέργειες τις οποίες εύκολα μπορούν να χρεώσουν σε κάποιο «θερμόαιμο» Αξιωματικό τους.

Γιατί πέραν των άλλων δεν έχουν τα κότσια διαχρονικά να αναλάβουν να παίξουν «καθαρό παιχνίδι».

 

 

LEAVE A REPLY