ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΚΑΜΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΑΥ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ

Στο ΚΑΑΥ Ν. Φώκαιας βρέθηκε χθες ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς προκειμένου να επιβλέψει προσωπικά την αποκατάσταση των ζημιών.

 

Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε οι εργασίες αποκατάστασης στο ΚΑΑΥ Ν. Φώκαιας όπου στεγάζονται και οι παιδικές κατασκηνώσεις του Στρατού Ξηράς. Μετά τη φονική καταιγίδα που είχε πλήξει την περιοχή και είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν πολλές ζημιές τόσο οι παιδικές κατασκηνώσεις όσο και το ΚΑΑΥ είχαν κλείσει.

Ωστόσο τόσο με εντολή του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου όσο και του Α/ΓΕΣ που χθες βρέθηκε στο ΚΑΑΥ η αποκατάσταση προχωρά πολύ γρήγορα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κατόπιν εντολής του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, σήμερα θα πάει στην κατασκήνωση το προσωπικό της και την Τετάρτη αναμένεται να ανοίξει η παιδική κατασκήνωση του ΣΞ και να δεχτεί παιδιά, καθώς έχει αποκατασταθεί πλήρως, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα μπορέσουν να μπουν οι παραθεριστές στο ΚΑΑΥ σε όσα σπίτια δεν έχουν υποστεί ζημιές.

Να σημειώσουμε ότι από την πρώτη στιγμή τα συνεργεία και οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά ώστε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες εργασίες για να μπουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα στελέχη του ΣΞ στα σπίτια και να μην χαθεί κι άλλη παραθεριστική σειρά.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ο Αρχηγός ΓΕΣ που βρέθηκε χθες στο ΚΑΑΥ επέβλεψε ο ίδιος τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και σίγουρα μέχρι την επόμενη Δευτέρα η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΚΑΜΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΑΥ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ

LEAVE A REPLY