ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΦΥΛΑΚΙΟ ΝΙΚΗ

Μια μέρα μετά την έντονη συζήτηση στη Βουλή και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πήρε …τα σύνορα και έστειλε μηνύματα τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.

 

 

Προεκλογική περίοδο «μυρίζει» η επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σε φυλάκια στα σύνορα της χώρας προκειμένου να ευχηθεί για τις γιορτές των Χριστουγέννων δύο εβδομάδες πριν.

Από το ακριτικό φυλάκιο ΝΙΚΗ στα ελληνοσκοπιανά σύνορα ο Πάνος Καμμένος έβαλε μπρος τα μεγάλα «μέσα» και έστειλε μηνύματα τόσο προς τους γείτονες όσο και προς το εσωτερικό της χώρας, επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι: «Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική». Συμπληρώνοντας ουσιαστικά και τη χθεσινή τοποθέτησή του στη Βουλή ότι πρόκειται να αποχωρήσει από την κυβέρνηση αν έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΦΥΛΑΚΙΟ ΝΙΚΗ

Φαίνεται ότι η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, δρομολογεί πολιτικές εξελίξεις με αφορμή το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών και μετά τις γιορτές, όπου η σκοπιανή Βουλή θα έχει κυρώσει τη συμφωνία, αναμένεται να αρχίσουν τα «όργανα» στην ελληνική πλευρά.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΦΥΛΑΚΙΟ ΝΙΚΗ

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΦΥΛΑΚΙΟ ΝΙΚΗ

Η δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας:

«Είμαστε υπερήφανοι και για τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς τους στρατιώτες και τους εθνοφύλακες, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι οι ΕΔ της χώρας παρότι περάσαν δύσκολες, προσωπικές περιπέτειες, με την κρίση μείναν όρθιοι. Μείναν όρθιες με υψηλό ηθικό, με αποφασιστικότητα, με επαγγελματισμό και ενίσχυσαν την γεωπολιτική θέση της χώρας. Και χάρη σε αυτήν ακριβώς ενίσχυση της γεωπολιτικής θέσης της χώρας, οδηγούμαστε στην έξοδο από την κρίση.

Οδηγείται η Ελλάδα σε μια καινούργια μέρα, όπου τα νέα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν με ευημερία και να μην αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της κρίσης που αντιμετώπισαν οι δικές μας γενιές. Είμαστε εδώ στα σύνορα με την πΓΔΜ.

Η Ελλάδα θέλει να ζήσει με ειρήνη και θα πρέπει να καταλάβουν οι γείτονες ότι συμφέρον τους είναι να έχουν φιλικά την Ελλάδα μαζί τους, αλλά θα πρέπει παράλληλα να καταλάβουν ότι όσο προκαλούν, όσο προχωρούν σε αλυτρωτικές διεκδικήσεις η πόρτα της Ελλάδας θα είναι κλειστή. Και η πόρτα της Ελλάδας είναι η πόρτα της Ευρώπης και η πόρτα της Δύσης. Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική. Αυτό θα τους δώσει το εισιτήριο να προχωρήσουν στο αύριο και στην ευημερία».

LEAVE A REPLY