Με ένα καυστικό tweet σχολίασε ο Πάνος Καμμένος τη προσωπική πρόσκληση του Ερντογαν στη Ντόρα Μπακογιάννη να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του.

 

 

Με «βιτριολικό» χιούμορ αντιμετώπισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος την είδηση ότι η και η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη  δέχτηκε προσωπική πρόσκληση από τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογαν και θα παραστεί τη Δευτέρα στην τελετή ορκωμοσίας του στην Άγκυρα.

Και από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε ο «ΣΚΑΙ-ΧΑΜΠΕΡ» όπως χαρακτηρίζει τον γνωστό τηλεοπτικό σταθμό.

Με ένα καυστικό tweet ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό σημείωσε: «Με ομήρους 2 Έλληνες στρατιωτικούς η Ντόρα Χριστοφοράκου-Μαρινάκη πάει να υποβάλει τα σέβη της στο Σουλτάνο, το ΣΚΑΙ-ΧΑΜΠΕΡ λιβανίζει ενώ αποκαλεί προδότη τον Έλληνα πρωθυπουργό που δεν στέλνει ούτε κλητήρα λόγω αιχμαλωσίας 2 αδελφών μας. Η Τούρκικη ηρωίνη πληρώνει…ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!»

Πάνος Καμμένος και Ντόρα Μπακογιάννη γνωρίζονται πολύ καλά από τα παλιά και σίγουρα όταν «παίζουν» μεταξύ τους και ο ένας επιτίθεται στον άλλο ξεπερνάει την εικόνα της απλής πολιτικής αντιπαράθεσης. Να περιμένουμε άραγε απάντηση από την Ντόρα Μπακογιάννη ή θα «αδιαφορήσει» στις επιθέσεις του Πάνου;

 

LEAVE A REPLY