ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Απάντηση – επίθεση στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τα αναδρομικά των ενστόλων εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

 

 

Σήκωσε το «γάντι» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μέσω Twitter κατά της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την ερώτηση στη Βουλή για τα αναδρομικά των στελεχών των ΕΔ που κατέθεσαν ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας και ο αναπληρωτής τομεάρχης Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με ένα καυστικό σχόλιο αποκαλεί τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας «σφαγείς του μισθού και της σύνταξης των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ» που όπως λέει «τολμούν και καταθέτουν ερώτηση έντρομοι για τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για την δικαίωση των φρουρών της Εθνικής Κυριαρχίας και ασφάλειας. ΞΕΔΙΑΝΤΟΠΟΙ”».

Το επίμαχο tweet του κ. Πάνου Καμμένου:

Οι «σφαγείς» του μισθού και της σύνταξης των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ τολμούν και καταθέτουν ερώτηση έντρομοι για τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για την δικαίωση των φρουρών της Εθνικής Κυριαρχίας και ασφάλειας. ΞΕΔΙΑΝΤΟΠΟΙ

LEAVE A REPLY