Νέοι ορίζοντες ανοίγονται για όσους θέλουν να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση και τους αρέσει το …χακί! Οι θέσεις άνοιξαν και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Είναι επίσημο, ανακοινωμένο και θα γίνει διαγωνισμός. Φυσικά και μόνο απο την διαδικασία καταλαβαίνει κανείς πως μιλάμε για το εξωτερικό. Το ΝΑΤΟ ζητάει προτάσεις για το νέο του τηλεοπτικό πρόγραμμα SECURITY FACTOR στην Ουκρανία.

Η παραγωγή που φιλοδοξεί να ετοιμάσει η συμμαχία θα έχει πολύ δουλειά και τρέξιμο αφού θα πρόκειται για μια εβδομαδιαία εκπομπή.

Ποιούς αφορά ο διαγωνισμός;

Ο διαγωνισμός όπως είναι αναμενόμενο έχει σαφείς και ξεκάθαρους όρους για το ποιός μπορεί και το ποιός δεν μπορεί να μετέχει.

Οι όροι είναι πως όποιος ενδιαφέρεται να διεκδικήσει την ανάληψη κάποιας εργασίας για την εκπομπή του ΝΑΤΟ θα πρέπει να ανήκει σε ένα απο τα 28 κράτη – μέλη του ΝΑΤΟ (και αυτό ισχύει και στην περίπτωση που δώσει εργολαβικά σε τρίτες εταιρείες κομμάτια της εκπομπής), επίσης θα πρέπει να αποδείξει την οικονομική του βάση και οτι δεν έχει νομικές εκκρεμότητες.

Ακόμα θα πρέπει να έχει τα τελευταία τρία χρόνια τρία παρόμοια συμβόλαια με αυτό που προτείνει το ΝΑΤΟ.

Τέλος θα πρέπει να έχει την ικανότητα και τα μέσα για να υλοποιήσει το απαιτούμενο πρόγραμμα.

Η τελική ημερομηνία για συμμετοχές είναι η 15η Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών. Το συμβόλαιο είναι ετήσιο, μπορεί όμως να πάρει τέσσερις ανανεώσεις και συνολικά να φτάσει τα 5 χρόνια.

 

LEAVE A REPLY