Καμμένος Δανιόλος

Μήνυμα στην Τουρκία η παρουσία του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στα σύνορα, κατά τη διάρκεια της άσκησης ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017 του Πολεμικού Ναυτικού

 

Μια ανάσα από τα ελληνο-τουρκικά σύνορα, στην Αλεξανδρούπολη, πήγε για να παρακολουθήσει δραστηριότητες της άσκησης “ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017” ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

 «Ο ελληνικός λαός ενωμένος με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμος ν΄ αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση.

Επιθυμούμε την ειρήνη και επιθυμούμε οι Ένοπλες Δυνάμεις, όταν είναι σε ετοιμότητα, να στέλνουν το μήνυμα της διασφάλισης της ειρήνης, της γαλήνης και της ανάπτυξης. Ελπίζω να το καταλάβουν και από την άλλη πλευρά του Αιγαίου» δήλωσε μετά το πέρας επίδειξης, από τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, που διεξήχθη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μέγα το της θαλάσσης κράτος».

Όπως αναμεταδίδει η ιστοσελίδα thrakinea.gr σε σχετικό ρεπορτάζ, οι εκδηλώσεις του Πολεμικού Ναυτικού που γίνονται στο πλαίσιο της άσκησης «Καταιγίς 2017″ στο βόρειο Αιγαίο ήταν η αφορμή να παραβρεθεί σε αυτές ο υπουργός εθνικής άμυνας Πάνος Καμμένος στην Αλεξανδρούπολη.

Το λιμάνι της πρωτεύουσας του Έβρου έχει επιλεγεί ως το κεντρικό προκειμένου να διεξαχθούν οι δράσεις «Μέγα το της θαλάσσης κράτος».

Το πρωί στο μνημείο της Δόμνας Βιζβύζη και παρουσία του αρχηγού ΓΕΝ ο κύριος Καμμένος κατέθεσε στεφάνι.


 

Μοιραστείτε το
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY