ΚΕΔΙΣΑ

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Amalia Athens η Εκδήλωση-Δεξίωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του ΚΕΔΙΣΑ για το έτος 2018.

 

 

Στη Δεξίωση έδωσαν το παρόν Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Πρέσβεις, Διπλωμάτες, Στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Εκπρόσωποι Ερευνητικών Φορέων, οι συνεργάτες και πλήθος φίλων του ΚΕΔΙΣΑ.

Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ κ. Ανδρέας Γ.Μπανούτσος στη σύντομη ομιλία του περιέγραψε την αναπτυξιακή πορεία του ΚΕΔΙΣΑ από την ίδρυσή του τον Ιούνιο του 2015 μέχρι σήμερα καθώς επίσης και την έμφαση που δίνει στη συνεργασία με νέους ερευνητές και προπτυχιακούς φοιτητές του επιστημονικού πεδίου των Διεθνών Σχέσεων και των Στρατηγικών Σπουδών.

Ο εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ κ.Κυριάκου Μητσοτάκη και βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ κ. Γιώργος Κουμουτσάκος στο σύντομο χαιρετισμό του επισήμανε τη σημαντική παρουσία που έχει το ΚΕΔΙΣΑ στον χώρο των Δεξαμενών Σκέψης (Think Tanks) και ευχήθηκε να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Ο εκπρόσωπος της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κας Φώφης Γεννηματά και Τομεάρχης Μεταφορών & Δικτύων του ΠΑΣΟΚ κ. Λάμπρος Ρώσσης στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τον κ. Ανδρέα Γ.Μπανούτσο και τους ιδρυτικούς εταίρους του ΚΕΔΙΣΑ για την πρωτοβουλία τους να ιδρύσουν τον επιστημονικό αυτό φορέα μέσα στην οικονομική κρίση καθώς επίσης και για τις ευκαιρίες που δίνει το ΚΕΔΙΣΑ σε νέους επιστήμονες και προπτυχιακούς φοιτητές.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα και στέλεχος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων κ.Λευτέρης Νικολάου καθώς και ο κ.Πρόδρομος Θεοδουλίδης εκπρόσωπος του Βουλευτή Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιώαννη Δέδε.

Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς ακολούθησε η πατροπαράδοτη κοπής της βασιλόπιτας από την Ιδρυτή & Πρόεδρο Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ κ.Ανδρέα Γ.Μπανούτσο υπό τις ευλογίες του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και μέλους του ΚΕΔΙΣΑ κ. Αρίσταρχου Γκρέκα.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η κα Μαρία Κολοκύθα φοιτήτρια Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου και ασκούμενη στο Europe Direct του Δήμου Αθηναίων όπου κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας. Το «έπαθλο» ήταν μία αναμνηστική καρτοθήκη με χαραγμένο το λογότυπο του ΚΕΔΙΣΑ και η δυνατότητα για δωρεάν συμμετοχή σε όλα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα διοργανώσει το ΚΕΔΙΣΑ εντός του 2018.

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση – δεξίωση μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο :

ΚΕΔΙΣΑ 

SHARE

LEAVE A REPLY