ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ

Είναι αλήθεια ότι το κουτσομπολιό πολλοί αγάπησαν …την «κουτσομπόλα» όμως ουδείς. Το ίδιο συμβαίνει και στο ΥΠΕΘΑ πολλοί γελάνε με τα κουτσομπολιά αλλά κανείς δεν παίρνει σοβαρά την «κουτσομπόλα».

 

Τα παλιά καλά (όχι και τόσο καλά βέβαια από πλευράς επιβίωσης) χρόνια, σε κάθε γειτονιά υπήρχε και η «κουτσομπόλα της γειτονιάς». Ο ρόλος της ήταν να ενημερώνει τη γειτονιά για τα τεκταινόμενα, να προειδοποιεί και να ενημερώνει, αλλά ενίοτε να σκαρώνει ιστορίες για ν’ ασχολείται μαζί της η γειτονιά και να βγάζει τα προς το ζην.

Φαίνεται πως και στο ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ βρέθηκε εκείνος /εκείνη που του ταιριάζει γάντι ο ρόλος της “κουτσομπόλας” του ΥΠΕΘΑ. Γιατί όπως και να το κάνουμε και το ΥΠΕΘΑ μια “γειτονιά” είναι για μερικούς. Εκεί που δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν (γιατί πραγματικά δεν έχουν) στήνουν ιστορίες, μετά ανάλογα με τις αντιδράσεις τις παίρνουν πίσω ή τις προχωράνε με άλλο τρόπο, ακόμα και τηλεφωνικές επαφές πολλών λεπτών γίνονται για “να διασπείρουν τα νέα”.

Επίσης φαίνεται πως ο ΥΦΕΘΑ, Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής είναι πρόδηλος “στόχος” κυρίως γιατί “πουλάει” σαν πρόσωπο και δίνει “κλικς”. Έχει κι άλλες παραμέτρους το θέμα βέβαια! Ποιός μας κάνει και ποιός όχι. Η εικόνα “κρίσεις σχέσεων” μεταξύ ΥΦΕΘΑ και Α/ΓΕΣ που πλασάρουν κάποιοι αδικεί και τους δύο. Καθόλα άψογοι επαγγελματίες, χωρίς να βάζουν πάνω από το καθήκον τους τα προσωπικά τους, συνεργάζονται άριστα ως οφείλουν να κάνουν. Αν δεν το έκαναν θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα και χαμένες θα έβγαιναν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Βέβαια δεν τους αδικούμε τους κουτσομπόληδες, γιατί τόσα ξέρουν τόσα λένε. Πάντως σίγουρα από τη “γειτονιά” του ΥΠΕΘΑ δε λείπει η γραφικότητα.

SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

1 COMMENT

  1. Αμα ειναι κι Αλβανιδα ,η κουτσομπολα…….

LEAVE A REPLY