ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα σενάρια που ήθελαν αλλαγή στη θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

 

Μπορεί στις 15 Σεπτεμβρίου να λήγει και τυπικά η θητεία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης θα συνεχίσει να βρίσκεται στη θέση του για ακόμα ένα χρόνο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η απόφαση είναι ειλημμένη και το μόνο που χρειάζεται είναι και η επικείμενη τυπική συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, η οποία δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι.

Μάλιστα η απόφαση παραμονής του Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη στο τιμόνι του ΓΕΕΘΑ θα επικυρωθεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου αναμένεται να συνοδεύσει τον πρωθυπουργό και και να επισκεφθούν το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Να σημειωθεί ότι σενάρια αλλαγής του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ είχαν ανοίξει με το πρόβλημα υγείας που είχε ο Ευάγγελος Αποστολάκης πριν λίγο καιρό, και πολλοί είχαν σπεύσει να παρουσιάσουν σενάρια ακόμα και για έκτακτη αντικατάστασή του τις μέρες της ασθένειάς του.

Οπότε οι τρεις αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης και ο Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου συνεχίζουν ως έχουν την πολύ σοβαρή και ουσιαστική δουλειά που κάνουν, σε μια κρίσιμη περίοδο με πολλές προκλήσεις ειδικά με τη γειτονική Τουρκία.

 

LEAVE A REPLY