Κύπρος

Κύπρος: Καταγγελία που σοκάρει. Ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού στην ετήσια γενική συνέλευση του αναφέρθηκε στον Γολγοθά που περνάει οικογένεια συναδέλφου τους.

Σοκάρει η καταγγελία του προέδρου του ΣΑΚΣ (Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού) ο οποίος στην ομιλία του στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΑΚΣ έκανε αναφορά στην ηρωική πράξη του Υπολοχαγού (ΠΖ) Χαράλαμπου Χαραλάμπους.

Ο Χρίστος Ψαράς αναφέρθηκε στον Υπολοχαγό (ΠΖ) Χαράλαμπο Χαραλάμπους ο οποίος την 5η Νοεμβρίου του 2009, έθεσε το σώμα του ως ανθρώπινη ασπίδα σε έκρηξη οπλοβομβίδας σε αποθήκη πυρομαχικών για την προστασία των στρατιωτών του.

Τελικά οι στρατιώτες του σώθηκαν όχι όμως και ο ίδιος.

To τραγικό ατύχημα έγινε κατά την διαδικασία της καταμέτρησης υλικού.

Όπως λέχθηκε απούσας της Πολιτείας, η οικογένεια του Υπολοχαγού (ΠΖ) Χαράλαμπου Χαραλάμπους, παλεύει μόνη για τη δικαίωση του παιδιού της. Κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Οι ίδιοι οι γονείς του Υπολοχαγού (ΠΖ) Χαράλαμπου Χαραλάμπους είχαν μιλήσει στο sigmalive.

Κατά την συνέντευξη τους στον τηλεοπτικό σταθμό ήταν φανερή η πικρία που έχουν και οι ίδιοι, όταν αναρωτήθηκαν μετά τα όσα έχουν περάσει αν αξίζει κανείς να χάνει την ζωή του για την πατρίδα.

«Αξίζει τον κόπο να θυσιαστείς στο τέλος της ημέρας για τον τόπο σου;» είναι το ερώτημα του πατέρα για τον χαμό του 29χρόνου γιού του.

Αυτό το θέμα, του Γολγοθά της οικογένειας του συναδέλφου τους, ανέδειξε εκ νέου ο ΣΑΚΣ

LEAVE A REPLY