ΚΥΣΕΑ: Έκτακτη σύσκεψη που θα συζητηθούν όλα τα ενδεχόμενα στα ελληνο-τουρκικά θα γίνει αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου. Για αυτό ο Α/ΓΕΕΘΑ Ε. Αποστολάκης δεν πάει στην Γερμανία.

Ανατροπή στο ταξίδι του Α/ΓΕΕΘΑ που θα πήγαινε στην Γερμανία για να συζητήσει το πολύ κρίσιμο για όλη την Ευρώπη και τον πλανήτη θέμα της τρομοκρατίας φέρνει η αιφνιδιαστική σύγκληση του ΚΥΣΕΑ.

Στην έκτακτη σύσκεψη η οποία γίνεται λίγες μέρες πρίν το συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής για τα ελληνικά πετρέλαια το βέβαιο είναι πως θα ανοίξει η συζήτηση για την Τουρκία, τις πιθανές αντιδράσεις της, την κατάσταση που επικρατεί κτλ.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ:Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής για τα πετρέλαια της Ελλάδας


Ήδη στην Μεσογείων έχουν ετοιμαστεί έγγραφα, χάρτες και πίνακες για να παρουσιστούν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ενώ η πολιτική και στρατιωτική Ηγεσία ετοιμάζει με προσοχή την εισήγηση της.

SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY