λεφτά

Η κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει πειστικά γιατί υπάρχουν λεφτά για όλους εκτός των Στρατιωτικών, τους οποίους μάλιστα έχει δικαιώσει το ΣτΕ.

Το αφήγημα της κυβέρνησης πως όλοι πρέπει να κάνουμε θυσίες ξεθωριάζει κάθε μέρα και πιο πολύ αφού λεφτά υπάρχουν, λεφτά δίνονται αλλά όχι σε αυτούς που και τα αξίζουν όπως έλεγαν και οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ως αντιπολίτευση και έχουν μάλιστα και την απόφαση του ΣτΕ.

Επιδόματα και μποναμάδες πάσης φύσεως και μορφής μοιράζονται, διορισμοί  γίνονται με την σέσουλα και με μισθούς Αρχιστρατήγου, σήμερα μάθαμε πως και στον ΕΟΦ περίπου 160 εργαζόμενοι θα πάρουν σχεδόν 700.000 όπως γράφει το thetoc

Όλα αυτά θα ήταν πολύ διαφορετικά αν η χώρα ζούσε σε κανονικότητα, αν η κυβέρνηση δεν είχε υποσχεθεί προεκλογικά πως θα …τηρήσει τον νόμο!!! Ναι εδώ έχουμε φτάσει να συζητούμε την εφαρμογή δικαστικής αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατειας!!!

Αν η κυβέρνηση που είναι έτοιμη να δώσει δισεκατομμύρια για εξοπλισμούς (και ήδη άρχισε να δίνει πολλά λεφτά με τα ΑΦΝΣ του ΠΝ) είχε κάτι και για το, κατά την ίδια, πολυτιμότερο οπλικό της σύστημα, δηλαδή το Ανθρώπινο Δυναμικό των ΕΔ.

Αν, αν, αν….

Τώρα πια όμως είναι σαφές πως η κυβέρνηση δεν θέλει να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ. Γιατί λεφτά υπάρχουν.

Έχει μάλιστα την πεποίθηση, καθώς όλα δείχνουν, πως θα ξεγελάσει τα Στελέχη των ΕΔ εφαρμόζοντας κατά ένα μέρος και με καθυστέρηση την απόφαση του ΣτΕ δίνοντας μέρος του 50% παραμονές των εκλογών σύμφωνα με τους νέους σχεδιασμούς της.

Αυτή την φορά όμως τα πυρομαχικά της κυβέρνησης, η πιο σωστά τα πυροτεχνήματα της όλοι θα ξέρουν πως είναι και πάλι τζούφια.

 

LEAVE A REPLY