Χρυσοβελώνη - Καμμένος

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη με παρέμβαση της προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας βάζει θέμα  με αφορμή την παραχώρηση δύο κτιρίων.

Παρέμβαση στο υπουργείο Άμυνας για την χρήση του Κέντρου Ατόμων με Αυτισμό Μαγνησίας έκανε η π. υφυπουργός και Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας  Μ. Χρυσοβελώνη με αφορμή επιστολή που της κοινοποιήθηκε από τη Διοίκηση του εν λόγω Συλλόγου.

Συγκεκριμένα με αφορμή την παραχώρηση δύο κτιρίων του Κ.ε. Σ.Α.Α.Μ. για την φιλοξενία των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη παρενέβη με επιστολή της προς τον αρμόδιο υπουργό, έτσι ώστε να προβλεφθούν οι απαιτούμενες κτιριακές παρεμβάσεις, με διαχωρισμό του αύλειου χώρου ώστε να μην κινδυνεύσει η σωματική και ψυχική ακεραιότητα των παιδιών με αυτισμό.

Πέραν αυτών καλό θα ήταν να γίνει και η συντήρηση του συνολικού χώρου εγκατάστασης και φιλοξενίας των παιδιών ώστε να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα όλων των παιδιών που θα συνυπάρχουν στους χώρους αυτούς.

Όπως τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη «Είναι γεγονός ότι στη δομή δεν μπορούν να συνυπάρξουν παιδιά με αυτισμό με ασυνόδευτα παιδιά από διάφορες χώρες ακριβώς στους ίδιους χώρους λαμβάνοντας υπόψη ότι τα παιδιά με αυτισμό έχουν νοητικά και κινητικά προβλήματα. Γι’ αυτό το λόγο προτείνεται από το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ο διαχωρισμός των χώρων και θεωρώ ότι είναι απολύτως απαραίτητο να γίνει».

SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY