Καμμένος

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο twitter του Πάνου Καμμένου; Έγινε και αυτό και σίγουρα η κίνηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας θα συζητηθεί.

Ο Πάνος Καμμένος διαβάζει Βαγγέλη Μεϊμαράκη συμφωνεί με αυτά που λέει και μάλιστα φροντίζει και να κοινοποιεί τις απόψεις του κορυφαίου στελέχους της γαλάζιας παράταξης και πρώην προέδρου της Ν.Δ.

Όπως φαίνεται η θέση του πρώην προέδρου της Βουλής και προέδρου της Ν.Δ. πως «Ο ΠτΔ με τις εθνικές τοποθετήσεις του διερμηνεύει τις απόψεις κ τα αισθήματα όλων μας.Αυτό ας το αντιληφθούν όλοι κ κυρίως οι γείτονές μας» βρήκε σύμφωνο τον Πάνο Κάμμενο ο όποιος και την έκανε retweet την αναπαρήγαγε δηλαδή στον λογαριασμό του.

Μεϊμαράκης Καμμένος

Στο γαλάζιο στρατόπεδο πάντως πολλοί είναι αυτοί που λένε πως όλες οι κινήσεις του Πάνου Καμμένου σε σχέση με την Ν.Δ. γίνονται με μόνο στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα στο κόμμα κάτι που δεν το πετυχαίνουν αφού η ενότητα είναι δεδομένη.

Σε αυτή την στρατηγική βάζουν άλλωστε και την τοποθέτηση του ΥΕΘΑ πως «κανείς δεν δικαιούται από τη σημερινή ΝΔ να πιάνει στο στόμα του τον Καραμανλή» αλλά και τις επιθέσεις εναντίον στελεχών της Ν.Δ. όπως η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο Βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής δήλωσε μάλιστα πρόσφατα σε συνέντευξη του πως ο Πάνος Καμμένος είναι Καραμανλικός  a la cart.

LEAVE A REPLY