Ημερίδα της ΜΕΡΥΠ «Χειρισμός Τροφίμων»

Μία άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα τον χειρισμό των τροφίμων πραγματοποίησε η Μεραρχία Υποστήριξης παρουσία ειδικών επιστημόνων.

 

 

Την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017, με μέριμνα της Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ), πραγματοποιήθηκε ημερίδα στην έδρα του Στρατηγείου της (αμφιθέατρο «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ»), με θέμα: «Χειρισμός Τροφίμων».

Την ημερίδα παρακολούθησαν το προσωπικό που συμμετέχει στις διαδικασίες τροφοδοσίας του προσωπικού των Μονάδων της Περιοχής Ευθύνης της ΜΕΡΥΠ.

Στην ημερίδα συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, Καθηγητές των Τμημάτων Χημείας – Τεχνολογίας Τροφίμων και Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Την οργάνωση της  ημερίδας ανέλαβε η 884 Προκεχωρημένη Αποθήκη Βάσης Εφοδιασμού Τροφίμων.

Ποιο είναι το έργο που κάνει η Μεραρχία Υποστήριξης

H Υποστήριξη Διοικητικής Μέριμνας είναι η βασική προϋπόθεση της ζωής ενός Στρατεύματος και βασικός παράγοντας για την επιτυχία μιας επιχείρησης.

Κανένας Στρατός δεν μπορεί να υπάρχει και κανένα σχέδιο δεν μπορεί να υλοποιηθεί, χωρίς την ύπαρξη άρτιας Υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας.

Το προσωπικό της Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ) έχει ενστερνιστεί τα παραπάνω και εργάζεται με πάθος και αισιοδοξία για την εκτέλεση της αποστολής του. 

 

SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, onalert.gr, militaire.gr, defence-point.gr, onalert, militaire, defence point, κράνος, kranos, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY