ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Εύθυμη αληθινή αστυνομική ιστορία
Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ– Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.

 

 

 

Το περιπολικό της Αστυνομίας κατέφθασε στο σπίτι του Γιώργου και της Μαρίας , μετά από αναφορά παραπόνων στο αστυν. Τμήμα της Άννας, αφού δεν άντεχε άλλο να βλέπει η ίδια και κυρίως ….ο σύζυγός της ο Κώστας και να παίρνει ”κλεφτές ματιές” και ο γιός της Αλέξανδρος , την Μαρία που ζούσε στο ακριβώς απέναντι διαμέρισμα , να τριγυρνά , όπως την έπλασε ο Πανάγαθος , η με αποκαλυπτικά μικροσκοπικά εσώρουχα .  Στο αστυν. τμήμα στο οποίο προσέφυγε, κατήγγειλε προφορικά και ζήτησε να γίνουν συστάσεις στη Μαρία.

<< Κύριε υπαστυνόμε σας καταγγέλλω ότι εδώ και καιρό η κυρία……..που διαμένει στο απέναντι διαμέρισμα από το δικό μου, ”τσιτσιδώνεται” καθημερινά αφήνοντας μονίμως  ανοιχτές τις κουρτίνες του σπιτιού της , πότε κάνοντας δουλειές, πότε κάνοντας αισθησιακή γυμναστική με προκλητικές κινήσεις του σώματός της , όπως επικύψεις, διατάσεις κ.λ.π., με συνέπεια να κολάζεται ο άνδρας μου, αλλά και ο γιός μου που είναι στα 18 . Ο άνδρας μου δεν ξεκολλάει από την μπαλκονόπορτα και όλο δήθεν ποτίζει τα λουλούδια της βεράντας . Από το πολύ πότισμα τα έχει μουχλιάσει. Σκουπίζει συνέχεια τη βεράντα , την έχει κάνει καλύτερη και από το σαλόνι, ξεσκονίζει τα κάγκελα, κάνει συνέχεια τσιγάρο έξω, δήθεν για να μη μυρίζει μέσα το σπίτι…. και μάλιστα τώρα τελευταία αγόρασε και πουλί με κλουβί, για να βρίσκεται περισσότερο στη βεράντα. Μία ημέρα , τις προάλλες, την κυρία την  βρήκα στο S.M. που ψώνιζα και της ζήτησα τουλάχιστον να κλείνει τις κουρτίνες , γιατί εκτός από τον άνδρα μου , που τώρα τελευταία το παίζει ”τζόβενο”,  κολάζει και το παιδί , που μάλλον της αρέσει. Θα μου τινάξει στον αέρα το σπίτι. Μου απάντησε ότι μέσα στο σπίτι της θα κάνει ότι της αρέσει και ας μην είμαστε αδιάκριτοι…..Επειδή πατέρας και γιός πιάνουν ”στασίδι” και ξελογιάζεται το παιδί , ενώ τα μάτια του άνδρα μου έχουν γίνει σαν του Κύκλωπα  και θα βγάλουν ”κριθαράκι” , σας παρακαλώ κάντε της παρατήρηση για να συμμαζευτεί. >>

Οι αστυνομικοί πραγματικά κτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος της Μαρίας , η οποία τους άνοιξε την πόρτα με ένα αποκαλυπτικό διαφανές νυχτικό , που άφηνε την φαντασία να ….πλάθει μύχιες σκέψεις και αμαρτίες.

<<Κυρία μου ξέρετε, αυτό και αυτό …>>

Τα ίδια είπαν και στον σύζυγό της που βγήκε και αυτός στην πόρτα , λέγοντας στους αστυνομικούς .

<<Εμείς κύριοι είμαστε ελεύθεροι και ακομπλεξάριστοι και μέσα στο σπίτι μας θα κάνουμε ότι θέλουμε….>>

Οι αστυνομικοί μετά τις συστάσεις, αποχώρησαν . Κατά την αποχώρησή τους συνάντησαν τυχαία τον σύζυγο της Άννας , τον Κώστα, ο οποίος τους είπε .

<< Αφήστε το ρε παιδιά μην ασχολείσθε, η κυρία είναι καθώς-πρέπει….>>  

Η Άννα αφού είδε και αποείδε ότι η ”απέναντι”…δεν καταλάβαινε ”θεό” και ο μεσήλικας άνδρας της συνέχιζε να ….κάνει υπερωρίες στη βεράντα και να ”κρατάει τα πρακτικά” του απέναντι διαμερίσματος , μίλησε στον γιό της.

<<Αλέξανδρε σε παρακαλώ, θα τον χάσουμε τον πατέρα σου, θα πάει με κανένα εγκεφαλικό , ……είσαι νέο παιδί . Μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Να ”τσιτσιδωθείς” και εσύ τελείως , να δούμε αν αυτού του απέναντι του….. ακομπλεξάριστου , θα του αρέσει>>.

Πραγματικά ο Αλέξανδρος εφάρμοσε το σχέδιο <<αντίποινα>> της μητέρας του και εμφανίζονταν όπως ”τον γέννησε η μάνα του”. Ο Γιώργος [ο απέναντι] τότε άρχισε να ”ψάχνεται” και να ζητάει τον λόγο από την Άννα για τη ”ρελάνς”….

Λόγο στο λόγο, ξανά το περιπολικό . Με τη παρέμβαση αυτή τη φορά των αστυνομικών ”έκλεισε το θέμα , έκλεισαν  οι …κουρτίνες” και η ”τάξη αποκαταστάθηκε….”

ΣΗΜ. Τα ονόματα δεν είναι πραγματικά.

 

LEAVE A REPLY