νατο εε

Η συμμετοχή της Ελλάδας τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στο ΝΑΤΟ αποτελεί για το επιστημονικό και εργατικό προσωπικό της πατρίδας μας πύλη για αναζήτηση εργασίας και επαγγελματικών – επιχειρηματικών ευκαιριών.

 

 

 

Η ορθή ενημέρωση και η διερεύνηση των ευκαιριών αυτών σε χρόνια δύσκολα και με πολλές ανοιχτές πληγές, αποτελεί μια σημαντική προσφορά στην Ελληνική κοινωνία.

Πολλοί νέοι μπορούν να βρουν εργασία αλλά και σημαντικός αριθμός ανθρώπων που θέλουν να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο και καλά αμειβόμενο, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν δύο αγορές εργασίας τις οποίες μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να δημιουργήσουμε πλούτο.

Ακόμα, ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των ευκαιριών αφορά απόστρατα στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν σκοπό να συνεχίσουν να εργάζονται εκμεταλλευόμενοι την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους.

Η MSETT Hellas, έχοντας σημαντική τεχνογνωσία και πολύχρονη εμπειρία σε έργα και στους δύο φορείς, με την υποστήριξη του IST College στοχεύει πρωτίστως μέσα από μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων να δώσει αρχικά το κίνητρο για έρευνα και κατανόηση των αγορών εργασίας της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Σε δεύτερο χρόνο, ο στόχος είναι η δημιουργία μιας δεξαμενής πιστοποιημένων και ενεργών στελεχών για την προώθησή τους σε θέσεις εργασίας αλλά και στη δημιουργία ομάδων εργασίας για την ανάληψη έργων από τους δύο οργανισμούς.

Αυτή η στρατηγική θα έχει σα μεσοπρόθεσμη συνέπεια τη δημιουργία μιας ροής χρήματος από τους φορείς αυτούς προς την Ελλάδα, όχι με τη μορφή επενδύσεων αλλά με τη μορφή εισαγωγής χρήματος για παρεχόμενες υπηρεσίες και για προϊόντα τεχνολογίας τα οποία είτε θα μπορούν να παράγονται εδώ είτε θα μεταπωλούνται από Ελληνικές επιχειρηματικές δομές.

Η αρχή γίνεται με το σεμινάριο “Εισαγωγή στη Δομή, Διοίκηση και Λειτουργία του ΝΑΤΟ”. Αυτό το σεμινάριο έχει σκοπό να ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο η Συμμαχία λειτουργεί και πως δημιουργούνται επιχειρηματικές ευκαιρίες και θέσεις εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να λάβει  στην ενημερωτική εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 , ώρα 19.00 – 20.30, στο χώρο του IST, Συγγρού 68, στάση μετρό Φιξ.

Δηλώσεις συμμετοχής, μέσω του συνδέσμου  στο facebook :

https://www.facebook.com/events/2185773638419793/

ή με αποστολή e-mail στο:  info@msetthellas.com

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και θα προλογίσει ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, πρώην Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ.

Μοιραστείτε το
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,